torsdag den 12. januar 2017

Jeansfavorit

Kender I de par jeans, som bare passer vildt godt? Som er bløde og komfortable, Som passer uanset hvilken tid på måneden, det er? Dem som er 'go to', når man har tøjkrise. Som får én (mig) til at se ud som om, man har lange tynde ben - trods jeg er 160 cm høj (lav?)De jeans, som det har taget ret mange år at finde og som har været et virkelig godt køb. Som gør, at man får komplimenter (endda fra andre kvinder), om at man har en god røv i de jeans?

De jeans... er nu gået i stykker. Som i, helt med hul. Ikke kun ved lommerne, men nu også foran (hvor det ikke rigtig kan skjules). What to do? Hjemmesiden meddeler, at de ikke fås mere i min størrelse. Hvilket betyder, at jeg senere i dag skal tage til lagersalg med heftigt krydsede fingre. 


16 kommentarer:

 1. Kender det SÅ godt!! Det ærgrer mig altid, at jeg ikke når at få købt et par magen til inden de udgår. Jeg befinder mig pt. i samme krise som dig, og overvejer flg.: At købe sådan noget dobbeltklæbende hejs som man kan få i stofbutikker, og så stryge det på indersiden med noget andet jeanstof, der hvor de er tyndslidte/hullede. Jeg ved virkelig ikke hvor godt det bliver, men jeg har ikke andre bud lige pt.
  Vil spændt følge med i kommentarfeltet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh Skøreliv. Jeg føler med dig. Jeg fik ikke nogle nye og jeg tror ikke fliseline vil hjælpe på mit hul 😏 så jeg må finde nogle nye favorit jeans. Suk. Kh Birgitte

   Slet
 2. Håber at du finder dem i dag, køb rigeligt hvis de er der :)
  kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. De var der desværre ikke Rikke. Lidt øv, men jeg må se om jeg kan finde et erstatningspar ;) kh Birgitte

   Slet
 3. Håber missionen lykkes. Jeg er kun periodevis jeansbruger, men kender det bestemt med andre stykker tøj også. Kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror, det gælder mange stykker tøj i mit skab Dorte, hahaha. Nå men jeg må ud og lede efter et nyt par. Kram B

   Slet
 4. Den slags er bare SÅ irriterende. Kender det kun alt for godt. Jeg slider mine yndlingsbukser, til de falder fra hinanden. Når de begynder at blive lidt for - ahem - casual, bliver de nedgraderet til havearbejde og Kamel-luftning, hvor et enkelt hul eller to ikke er noget problem. Men når jeg så seriøst frygter, at en enkelt brombærtorn vil kunne gøre mig akut bukseløs, så må jeg jo kassere dem. Suk.

  - Nå, ville egentlig bare sige, at jeg krydser fingre for udbytterigt lagersalgsbesøg :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg gør det på samme måde Fruen. Til sidst bruges de kun hjemme når jeg ikke skal ud af døren. Jeg fik desværre ikke nogle nye. Hvorfor er det at man først finder ud af, at de bukser er perfekte når det er for sent. Hahaha. Kh Birgitte

   Slet
 5. Har du prøvet den der jeans-store inde i én af stræderne (Lars Bjørn Str., tror jeg)?

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - nej, den kender jeg ikke. Har de mon flere forskellige mærker? Må jeg lige undersøge... Kh. Birgitte

   Slet
 6. Pis pis pis!! Nu ved jeg jo du er til Black Swan Fashion. Deres jeans er altså også superlækre, så måske kan du være heldig til næste tur dér? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Marie - det er lige præcis et par Emerald fra Black Swan, som jeg har slidt til døde. Og de fås ikke mere. Var på deres lagersalg i går og de havde kun i str. 34 af den model. Den er helt speciel, for den er en mørk vask og har lynlåse vandret i den højre side. Håber på den nye kollektion har noget godt. Kh. Birgitte

   Slet
 7. Oh nooo! Lige præcis jeans er en bitch at finde nogle nye go-to af. Jeg husker stadig mine absolutte yndlings, der afgik ved hulle-døden for mere end 10 år siden, og selv om jeg faktisk fandt den samme model igen, blev det aldrig det samme. De blev aldrig 'gået til' ligeså godt som de gamle. Men så er der selvfølgelig mulighed for at finde en ny yndlingsmodel. Det er bare så besværligt ...

  SvarSlet
  Svar
  1. @Øglemor - åh jeg kender det. Jeg har samme model i en anden vask, men det er jo slet ikke det samme ;-) og ja, det er besværligt at skulle skifte model, hahaha... Kh. Birgitte

   Slet
 8. Svar
  1. @Min servicehund - nej, det er pænt nederen ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...