fredag den 27. januar 2017

Det sidste januar

Jeg skal lige vride det sidste ud af januar. Det gøres ved at holde fredag med ungerne, sofaen, rødvin og god mad + X-Faktor. Jeg falder nok tidligt i søvn, men det er ok. For i morgen kan jeg sove længe. Tænk engang at gå og glæde sig til sådan noget. 

Lørdagen skal dog bruges fornuftigt, når først jeg er stået op. Kæresten og jeg skal ud og hjælpe min veninde med at gøre klar til hendes fest lørdag aften. Jeg skal også lave lidt snacks dertil. Glæder mig til at fejre hende. Én af de sidste i rækken til at fylde 40 år. Jeg skal have pænt tøj på, drikke drinks og danse. Det bliver helt sikkert en god aften.

Søndag skal gå med at pleje tømmermænd (kan lige så godt indrømme, at det nok kommer til at ske) og prøve tøj hos min veninde, som er forhandler for Black Swan. Jeg har været realistisk og meldt afbud til morgen yoga. Og så er den weekend vist også brugt. 

Jeg kan bliver helt forpustet, når jeg læser mit indlæg igennem igen. Måske jeg skulle have taget en fridag mandag... Ej, det skal jo nok gå. Jeg er ved godt mod. God weekend!


14 kommentarer:

 1. God weekend og rigtig go' fest i morgen:o)

  SvarSlet
 2. God weekend i lige måde - og tak fordi du minder mig om at januar snart er gået! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme Skøreliv 😉 Så er det snart februar. Håber du har haft en dejlig weekend. Kh Birgitte

   Slet
 3. Det lyder til at blive en rigtig god weekend, og meget fornuftig at allerede nu sætte kryds i kalenderen søndag til tømmermand! ;) Man kan lige så godt indse det, man får ikke meget fornuftig gjort dagen efter en 40 års fødselsdag, så det er bedre at bare tage dagen som den kommer uden dårlig samvittighed. Jeg ønsker dig den bedste fest, mon ikke vi får høre mere om den på et tidspunkt. Måske bliver det først mandag ;) Kh Malin

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Malin. Havde nu ikke tømmermænd. Måske fordi jeg havde regnet med det? I hvert fald så var ungerne også hjemme og så skal man jo helst fungere nogenlunde. Hahaha. Kh Birgitte

   Slet
 4. Rigtig god fornøjelse. Og god bedring søndag ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih tak 😊 Er nu mest træt, men ellers frisk. Kh Birgitte

   Slet
 5. God søndag ;) Du har da virkelig formået at hive vildt meget godt ud af januar!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbet. Ja der har været kul på i denne måned. God søndag til dig også. Kh Birgitte

   Slet
 6. Sikke en dejlig weekend, du har haft dig :-)
  kh RIkke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - den var så fin. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...