tirsdag den 3. januar 2017

Indlægs-status for 2016

2016 er faktisk året, hvor jeg har blogget allermest i alle årene. Jeg har simpelthen slået indlægs-rekord. Det har været lidt med vilje, at jeg har skruet op for frekvensen af indlæg. Jeg har nemlig ville teste mig selv lidt, om jeg virkelig havde noget på hjerte...

Derfor er alle indlæg i 2016 ikke velpudsede og nogle er bare et par ord og ikke mere. Jeg har postet en total af 296 indlæg. Det kommer ikke til at ske i 2017 - det kan være bloggen, der lider lidt (indlægsmæssigt) under at jeg skal studere igen - og helst undgå stress.

Hvis det har pirret nogles nysgerrighed, så er de to mest læste indlæg i 2016 disse:
 1. Indlæg om, hvad Vestegnen er (geografisk) - læs indlægget her.
 2. Indlæg om TV udsendelse (som i øvrigt er DR's mest streamede udsendelse ever!) - læs indlægget her.

8 kommentarer:

 1. Jeg har i hvert fald nydt at følge med og ved jeg vil gøre det samme i 2017 uanset om du slår nye rekorder eller holder lidt igen. Det vigtigste er jo, at det passer ind med alt det andet man går rundt og har. Kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Dorte og du har ganske ret. Det skal passe med den virkelige verden også. Kram B

   Slet
 2. Håber du fandt ud af, at du har noget på hjerte. Det synes jeg du har. Glæder mig til at læse med i 2017, uanset antallet af indlæg :-) kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Rikke - jeg synes også, jeg havde lidt at fortælle/skrive om ;-) og dejligt du er med i 2017. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Jeg nyder også at følge med på dine indlæg.
  kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Rikke :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...