mandag den 9. januar 2017

Fredagsbog

Fredag eftermiddag hentede jeg en bog på biblioteket, som jeg har ville læse meget længe. Jeg blev færdig med den fredag aften. Fordi jeg havde tid. Fordi den var god. Og fordi den var let at læse, men stadig tankevækkende.

Én af de første blogs jeg begyndte at læse i tidernes morgen, var Blogsbjerg. Jeg har således allerede læst noget af materialet, som er med i bogen. Jeg kender hele forløbet op til Anton kom og hele forløbet efter. Alligevel så havde jeg glædet mig til at læse bogen - og jeg blev heller ikke skuffet. 

På Blogsbjerg finder jeg noget, jeg sjældent finder på andre blogs. Den blog er for mig fantastisk, fordi jeg lærer noget, når jeg læser Lindas indlæg. Jeg får indspark på emner, som jeg slet ikke selv kunne udtænke. Jeg får præsenteret emner på en helt anden måde, end jeg er vant til. Og jeg bliver aldrig skuffet i hendes formulering af ting. Den er helt særlig og ret god.
Jeg kan varmt anbefale både bloggen og bogen.

18 kommentarer:

 1. Jeg SKAL altså også ha' den læst på et tidspunkt! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - gør det ;-) den er hurtigt læst. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Lyder som en bog jeg nok vil læse:) tak for anbefaling:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - den er altså også god :-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Tak for anbefalingen, den må jeg læse

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - velbekomme, håber du vil synes om den. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Tak for reminderen. Den vil jeg fluks reservere :)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Marie - håber du vil synes om den. Kh. Birgitte

   Slet
 5. Den vil jeg også rigtig gerne læse på et tidspunkt. Er også vild med Linda's blog. KH D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - jeg er også vild med bloggen, så bogen var et oplagt hit. Kh. Birgitte

   Slet
 6. Det er også en af dem jeg skal have læst, følger også med på hendes blog.
  kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - det er en god bog og en god blog. God fornøjelse. Kh. Birgitte

   Slet
 7. Har heller ikke læst den endnu, men er helt enig med dig i din beskrivelse af Lindas blog. Det er virkelig forfriskende, at hun er i stand til at tage emner op, som jeg ikke selv har tænkt på og så gør det på så velovervejet og klog en måde.

  KH Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. @Lisbet - Helt enig, det er en fantastisk blog. Håber du får læst bogen. Kh. Birgitte

   Slet
 8. Ja, den SKAL bare læses, på et tidspunkt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - den er hurtigt læst, hvis det kan hjælpe :-) kh. Birgitte

   Slet
 9. Jeg melder mig i hylekoret at SKAL-VIL-BARE-LÆSE! :-)
  Tak for anbefalingen.

  SvarSlet
  Svar
  1. @KS - velbekomme, håber du vil synes om den :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...