søndag den 22. januar 2017

Snart 42 år

I tirsdags var der præcis én måned til min fødselsdag. 42 år. Det tygger jeg lidt på for tiden. Jeg kan godt lide 40'erne. Det kan jeg virkelig. Jeg har ikke som sådan et problem med at blive ældre. Jeg er bare ikke så meget for 'at rykke længere op i rækkerne'. Jeg er bange for, ikke at være nok tilstede i nuet. Så jeg øver mig. På at rumme min alder, min position og mit liv, som det er lige nu.

12 kommentarer:

 1. Det var godt formuleret: Ikke ked af at blive ældre, men ked af at rykke op i rækkerne...
  Eftertænksomhed er en god ting ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - lige nu er sådan en skøn alder for mig, ville ønske man kunne fryse billedet her. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Det er faktisk også sådan jeg har det tror jeg. Føler mig meget i fyrrerne agtig, men det med rækkerne. Min mor har fem søstre (og ingen brødre :-) Det har altid været de halv gamle mostre, mens vi var de unge. Nu er jeg selv i moster generationen, mens vores børn er den unge generation. Det synes jeg også er mærkeligt.
  Kh Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. @Lisbet - det er meget mærkeligt. Jeg mærker det især i mødet med mine kusiner, som er -10 til -20 år yngre end mig. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Sådan har jeg slet ikke tænkt på det, men nu du siger/skriver det, for det er da dét der føles lidt uldent ved at ændre tallet med +1 hvert år.
  Her i weekenden har veninderne og jeg også talt om, at vores forældre er kommet i den 'række' hvor vennerne begynder at gå bort. Og det er hårdt for dem. Dén rækker glæder jeg mig slet ikke til.

  SvarSlet
  Svar
  1. @KS - nej, den række glæder jeg mig heller ikke til. Heller ikke til der, hvor mine forældre bliver svagelige. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Og det er jeg helt sikker på, at du gør rigtig godt søde Birgitte <3.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - tak for din søde kommentar, den varmer :-) kram B

   Slet
 5. Jeg elsker at være i 40'erne, men 50 det lyder alt for voksent ;)
  kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - 50 år (!) lyder meget voksent for mig... Men når vi står i det, så er det nok ikke så slemt. Kh. Birgitte

   Slet
 6. Fine ord du skriver om alder, har lidt krise, men i virkeligheden er det jo også det med at "få det hele med". Ved godt alle siger at 40'erne er fantastiske, men jeg knus elsker altså 30'erne og har faktisk ikke lyst til at komme i et nyt årti. Men altså hellere et nyt årti end alternativet. Så jeg øver mig i at leve.
  Kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - jeg var også ganske tilfreds med 30'erne. Havde bare så mange ups and downs at det halve kunne have været nok ;-) 40'erne er for mig mere stabile. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...