fredag den 13. januar 2017

Det er weekend!

Kender I det med, at der er grus under ens øjenlåg? Fordi man bare er træt med træt på? Sådan er min fredag. I en kombination med en lille hovedpine. Jeg trænger til at sove. Til at slappe af. Og så er det jo godt, at det nu er weekend. Der er lidt planer for i morgen og søndagen står på yoga, men håber der også er tid til afslapning. Jeg kan ikke rigtig finde ud af, om jeg klager for meget herinde på bloggen. Jeg føler mig ikke stresset for tiden. Tingene går bare stærkt, især på job og jeg har mange ting, jeg skal nå... Anyways, håber I får en dejlig weekend.


10 kommentarer:

 1. YESSSS, der er SÅ meget weekend!! Håber du kommer din hovedpine til livs! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - den var væk søndag, heldigvis. Håber du har haft en dejlig weekend. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Rigtig god weekend og god afslapning. Kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - tak og håber I også nød at slappe af på jeres tur. Kram Birgitte

   Slet
 3. Kender godt det der med grus under øjenlågene. Godt der er fredag og ikke mandag. Ha' du en rigtig god weekend og hep hep for yoga på søndag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. @KS - yoga er altid godt, man skal bare lige svinge sig op til det, da det begynder ret tidligt. Håber du har haft en dejlig weekend. kh Birgitte

   Slet
 4. Sjovt sådan har jeg det os lige pt. Er fuldstændig krøllet igen. Det er er fredagssymptom tror jeg :-/ lyder godt med yoga søndag! God weekend - håber hovedpine fordufter, kh s.

  SvarSlet
  Svar
  1. @S - ja, det er nok sådan, fredage er for det meste ;-) håber du har haft en dejlig weekend. Kh. Birgitte

   Slet
 5. Weekend yeah!!! Håber du får en fantastisk en af slagsen kære Birgitte.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - tusind tak og håber du har haft en rigtig god weekend også. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...