søndag den 15. januar 2017

Søndagsmæt

Det er søndag. Der har været frost, sol og blå himmel på Vestegnen. Jeg har lavet gule ærter suppe til aftensmad. Måske lyder det lidt underligt, men det er en officiel Nigella opskrift. Jeg har ikke fået tændt computeren eller svaret på kommentarer. Jeg har bare holdt fri. I morgen er jeg tilbage igen. God søndag. 

8 kommentarer:

 1. God søndag i lige måde, jeg håber du får en rigtig god uge! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - tak - og så meget i lige måde. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Håber du får en dejlig start på en ny uge i morgen. KRam herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - tusind tak og i lige måde hos jer. Kram

   Slet
 3. Lyder Til du har haft en dejlig søndag/weekend:o) Go' mandag Birgitte:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - den var ganske fin :-) og god mandag til dig også. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Dejligt at holde h-e-l-t fri :-) God uge til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - lige præcis :-) og god uge til dig også. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...