mandag den 23. januar 2017

Mandag, seriøst?!!

Som min yngste ville have sagt... Mandag kom lidt bag på mig. Eller, det gjorde den jo ikke, men det har bare været en meget travl weekend, med et lille søvnunderskud. Så kunne godt have brugt en ekstra fridag.

Men nu er vi ligesom i gang. Og som sagt, så har weekenden været dejlig og travl. Fredag med kaffebar, middag og teater. Lørdag med indkøb af fødselsdagsgaver og værtindegaver og andre praktiske gøremål. Middag med venner om aftenen med dejlig mad, lidt meget rødvin og meget sen sengetid. Søndag med yoga, kaffe-besøg x 2 og kusine til middag.
Fredags-middag. Jeg er virkelig pasta og skaldyrsfan

Så mandag kom hurtigt og jeg har en lang liste af opgaver, der skal ordnes hen over de næste par dage. Jeg skal nok nå det hele - om ikke andet, så er jeg ret sikker på, at jeg når en tidlig sengetid i aften.  
Der var dog ikke pizza søndag, men en kæmpe portion af sushi.


12 kommentarer:

 1. Hehe den kalender har jeg os' den er vildt sjau😀 Og hvor lyder din weekend altså dejlig (og lidt travl på den gode måde!) god rest-mandag, kh S.

  SvarSlet
  Svar
  1. @S - faktisk troede jeg slet ikke, den kalender var noget for mig. Men ja, den er så sjov ;-) det er meget hyggeligt at komme på job og vende en ny side. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Mums en lækker gang pasta du har gang i på det billede. Nu ærgrer jeg mig lidt over den omgang mormor-mad jeg har i ovnen lige nu. Nå. Mormor-mad er også godt. Pasta med skaldyr i morgen! Tjek. Håber din tidlig-sengetid holder stik. Ha' en god tirsdag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. @KS - jeg var heldig, at en af mine favorit restauranter lige var åben fredag ;-) og de laver så god pasta! Håber du alligevel blev glad for mormor-mad. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Jeg syn's sgu' det er mandag hele tiden i øjeblikket....
  Håber resten af din uge bliver god! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - det lyder lidt øv da, med de mandage... Her er ugen (igen) pakket godt op, men det skal nok gå. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Lyder da også som en tætpakket weekend. Håber mandag har været dig nådig ;-). Kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - ugen har været fin. Nu er det heldigvis allerede torsdag og weekend lige om lidt! Dejligt. Kram B

   Slet
 5. I dag er det tirsdag:) lyder ellers som en dejlig weekend:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - torsdag i dag ;-) wuhu - og snart weekend. Kh. Birgitte

   Slet
 6. Men ellesr lyder det som en dejlig weekend. trods søvn underskud.
  kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - den var bestemt dejlig. Kan se frem til en ny weekend med søvnunderskud lige om lidt ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...