mandag den 30. januar 2017

Færdig med bog nr. 5

Og jeg ved ikke helt, hvad jeg skal mene med den. Den er poetisk, men også for simpel på en eller anden måde. Det er en fin bog, men jeg synes personligt, den bærer præg af, at være en debut. Den når ikke at komme rigtig under huden på mig.  

Handlingen er ligetil. En familie, der ikke rigtig fungerer, bliver tvunget sammen efter faderens død. Vinklen i bogen skifter mellem de tre hovedpersoner: Mor, datter og barnebarn. Det handler om at mødes på midten, at være familie og at tilgive. Mange fine emner bliver taget op i bogen, men jeg synes, den gaber over lidt for meget.
Læs evt. anmeldelse her.

6 kommentarer:

 1. Det har jeg hørt flere sige, så den tror jeg, at jeg springer over.
  Kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - jeg har ellers kun læst roser om den, så troede jeg var alene i at synes sådan... Kh. Birgitte

   Slet
 2. Men hjælp! Hvor finder du tiden til at læse så mange bøger!? Jeg formoder, det er spørgsmål om prioritering, men jeg ønsker, at jeg været bedre til at prioritere læsning foran tid ved computeren... Men jeg hygger mig så meget ved at læse mere her og på de andre blog!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Malin. Jeg tager mig tid til at læse. Bla. ved ikke at se tv. Jeg elsker at læse og jeg læser virkelig hurtigt (derfor kan jeg også nå så mange bøger). Jeg bruger skam også tid foran computeren med blogs mv., men jeg prioriterer ofte at gå i seng kl. 21 og læse til kl. 22. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Kender ikke bogen men skal ikke læse den. Tak for beskrivelse:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - velbekomme, den ligger lidt i stil med Helle Helle, hvis det siger dig noget :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...