lørdag den 21. januar 2017

Jeg har læst min 4. bog i 2017

I denne uge blev jeg færdig med 'De syv søstre'. Jeg ville ønske, at jeg havde vist, at det var en planlagt serie. Så var det nemlig ikke sikkert, at jeg havde gået i gang med den. 
Ikke fordi bogen er dårlig, men jeg har det stramt med at læse serier, hvor bøgerne ikke er udgivet endnu. Jeg har højst sandsynlig glemt, hvad denne handler om, når jeg kommer til bog nr. 2... Hvis jeg da gør det.
Ellers, så er jeg jo glad for forfatteren og bogen var også rigtig fin. Spændende til tider, dog en smule til den romantiske side - og det er ikke helt lige mig. Den hopper frem og tilbage i tiden og det fungerer rigtig godt. Den kan anbefales, hvis du elsker historiske og romantiske bøger, som ender godt.

10 kommentarer:

 1. Dén tror jeg nok, at jeg springer over... Derimod har jeg lige taget hul på '100 dage' af Lotte Kaa Andersen, håber jeg bliver lige så glad for den, som forløberen. Apropos serier... (tror dog ikke helt at man kan kalde den for en rigtig serie).

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - jeg har overvejet at læse 7-9-13 på et tidspunkt. Skal bare lige finde tiden ;-) jeg har så mange på min liste, men hendes bøger er også på. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Købte den i september , tror jeg, har endnu ikke fået den læst. Det må snart ske :)
  God søndag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - er spændt på, hvad du synes om den :-) god søndag. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Jeg har ikke læst denne, men har godt kunnet lide andet af hende. Så vil overveje den.
  kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - jeg tror, når hele serien er skrevet, at det er godt. Lige nu er det bare irriterende for mig, at man ikke kan fortsætte. Kh. Birgitte

   Slet
 4. 4. bog - og måneden er ikke engang slut endnu!!! Du er altså supersej, Birgitte!

  I sommers fik jeg Sara Blædels "Bedemandens datter", og jeg vidste heller ikke, at det var første bog i en serie. Riiiimelig træls at nå til afslutningen og tænke "Det var dog en mærkelig slutning" for så at opdage, at det hele fortsætter i en bog man ikke kan læse endnu, fordi den ikke er udgivet! ARG!

  SvarSlet
  Svar
  1. @GG - jeg ser bare ikke tv om aftenen ;-) så kan man godt få læst en del. Nå, men ja - det var helt sådan jeg havde det ved slutningen også. Ikke fedt! Kh. Birgitte

   Slet
 5. Jeg fik bogen i julegave, er dog ikke gået i gang med læsningen endnu. Men ser faktisk frem til at læse den. Mest fordi jeg plejer at føle mig ok underholdt af historien og det er altså rart at falde i søvn med en "feel good" bog i tankerne. Tilslutter mig at det er voldsomt irriterende med bøger hvor fortsættelsen ikke er skrevet.
  Kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - den er skam også rigtig 'feel good' og ganske fin. Gider bare ikke vente på fortsættelse ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...