torsdag den 5. januar 2017

Første bog i 2017

Jeg har læst min første bog i år... Altså, jeg begyndte jo i december, men er lige blevet færdig i går aftes. 

Den er god, uforudsigelig og spændende. Jeg har læst flere bøger af Kate Morton og hvis man kan lide hendes skrivestil (som er meget ens i bøgerne), så vil man også kunne lide denne bog. 

Jeg vil tro, at den kan læses på en weekend, hvis man ikke har nogle aftaler. Jeg har læst den på engelsk, men den er også oversat til dansk.

8 kommentarer:

 1. Har den stående på reolen, men har endnu ikke fået den læst. Har hørt godt om den, så glæder mig til at læse den. Har dog lige læst en anden af hendes bøger, så holder en lille pause med hendes bøger.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - ja, man kan godt have brug for en pause mellem alle hendes bøger ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Hold nu op - der er fart over læsefeltet!!
  Jeg har den faktisk stående - sammen med en masse andre interessante bøger - forhåbentlig bliver det i år bare til en enkelt læst:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - jamen, jeg læser om aftenen i stedet for at se tv. Så kommer man langt ;-) håber du kommer i gang med denne eller nogle andre. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Den ser spændende ud. Kommer på den efterhånden lange liste.
  kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - har du læst andre af hende? ellers kan jeg godt anbefale dem, de er ikke for lette og heller ikke for tunge ;-) kh. Birgitte

   Slet
 4. Det er lidt pinligt at indrømme, men den forside alene er altså et turn-off for mig :-( Stik mig bogen med neutral forside, og så vil jeg sikkert gå glad i gang. Sådan er der så meget - og det kan jeg jo så fundere lidt over ...

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - det er slet ikke pinligt. Og jeg indrømmer gerne, at hvis jeg havde set den ligge på biblioteket, var jeg også gået forbi den. Er slet ikke vild med den slags forsider. Jeg havde læst om handlingen og havde bestilt den, så jeg kunne godt se bort fra den (ret grimme) forside :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...