torsdag den 29. december 2016

Den bedste bog i 2016

Jeg har læst 29 bøger i 2016. Det er egentlig meget godt, synes jeg. Selv med forårets studie og et par meget tykke bøger, så nåede jeg et lille stykke over de 25 bøger. 

Jeg er i gang med bog nr. 30, men det svinger lidt her i julen med hvor meget jeg får læst. Måske når jeg at blive færdig inden nytår, men så kommer indlægget nok først i det nye år.

Her hvor 2016 lige om lidt er slut, ville jeg lave et indlæg om den bedste bog, jeg har læst i år. Men det med begrænsning er svært for mig. Så jeg har lavet en top 3 inden for skønlitteratur og så en bonusrunde med det ikke-skønlitterære.
 1. Noget om Grace
 2. Skæbne og hævn
 3. Sandheden om Quebert sagen
Det kan komme bag på mig selv, at 3. pladsen går til en krimi (eller krimi-agtig bog). Egentlig var det en tæt kamp mellem den og This Little Life

Og så kommer der lige en bonus-runde. For jeg vil anbefale alle kvinder omkring min alder til at læse Julia Lahme's ManiFest. Måske elsker du den, måske synes du den er bras, men und dig selv bare at læse den og så tag det med, som du synes om (og hvis det er ingenting, så er det jo også fint - vi skal ikke altid være enige).


Jeg håber, I har fået lidt inspiration ud af alle de bøger, jeg har omtalt gennem året. Hvis du søger på emnet 'bøger' på bloggen, så får du alle indlæg om 2016 bøgerne. Der er mange gode imellem og jeg har kun været uheldig med et par bøger.


4 kommentarer:

 1. Jeg elsker at få boganmeldelser, så mange tak for dem alle.
  Kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - hvor dejligt - jeg laver dem også i 2017, så vidt muligt :-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Åh, jeg glæder mig sådan til 'Noget om Grace', den har ligget på min hylde længe! Quebert-bogen og Lahmes 'ManiFest' var jeg også svært begejstrede for. 'Skæbne og hævn' har stået på min ønskeseddel længe, så den får jeg forhåbentligt også fingre i på et tidspunkt....
  Rigtjg godt nytår! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - håber du får læst dem alle :-) og godt nytår. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...