onsdag den 28. december 2016

Malmø og byttedag

Dagen er gået med at få byttet et par småting af julegaverne. Desuden er al julepynt taget ned og pakket. Jeg har fået slæbt vores ret store mængde pap ned i genbrugscontaineren og jeg har lavet madplan til næste uge. Selv om juleferien stadig i den grad er i gang, så er jeg så småt begyndt at tænke på den kommende hverdag. Jeg forbereder mig. Jeg har det bedst sådan.

Jul, ferie og Malmø var godt og det var tiltrængt at komme lidt væk. Jeg elsker, at udsalget i Malmø begynder allerede 2. Juledag. Hovedparten af butikkerne byder på god stemning og mindst 50% udsalg. Det er to år siden vi var derovre til jule-udsalg. Så denne gang havde kæresten og jeg mine forældre med og der var booket en overnatning (man bliver jo så træt af al den shopping). Plus vi spiste på Mando's Steakhouse igen. Som var lige så fantastisk, som det plejer. 

I morgen kommer ungerne hjem og dermed kommer de (lidt) faste måltider i gang. Der skal også gang i nytårsforberedelserne, lidt rengøring og jeg har et vasketøjsbjerg, der skal ordnes. Trods ferie skal det jo også gøres...


6 kommentarer:

 1. Det lyder som nogle hyggelige dage😀
  Det er sjovt som de daglige gøremål ikke holder ferie som vi andre😒

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - nej, det skal desværre laves også, men så kan man heldigvis selv bestemme, i hvilket tempo. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Lyder som en dejlig tur og god idé med en overnatning - så bliver det jo nærmest en ferie i ferien. KRam D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - det er bestemt ikke dårligt med en get-away. Trængte også til at komme lidt ud ;-) kram B

   Slet
 3. Sikker herligt med Malmø-shopping. Anede ikke konceptets eksistens. Men jeg har naturligvis også lidt længere vej, herfra Midt i Ingenting, end du har. Godt det var en succes - igen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. @KS - nej, der er heller ikke mange danskere derovre i de dage. Vi holder jo normalt julefrokost på de dage. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...