søndag den 18. december 2016

Abonnement på månedsblad

Jeg har været så optimistisk at tegne et abonnement på et månedligt dulleblad her i efteråret. Jeg tænkte, at når det kun kom én gang om måneden og jeg jo havde studie-fri i dette semester, så ville jeg have tid til at læse det fra ende til anden flere gange... Lad os bare sige, at jeg har været glad de måneder, hvor jeg har læst det færdig indenfor den måned bladet dækker. 

I den forbindelse er jeg også blevet en smule irriteret på bladet (eller, altså dets udgiver). For jeg skal have et blad, der handler om januar måned og det modtager jeg... i tirsdags. Altså d. 14. december. Det er ikke engang blevet jul. Jeg har det stramt med det. Jeg kan selvfølgelig vælge at lade bladet ligge uåbnet indtil januar (og det gør jeg nok også), men det provokerer mig så meget (og det har det gjort alle måneder, jeg har modtaget det) at bladet til den nye måned allerede kommer i midten af den nuværende. 

Faktisk har jeg sagt abonnementet op. Dels pga. det med udgivelsen, dels pga. jeg skal i gang med studier igen til foråret. Jeg ved ikke hvorfor, det trykker på mine knapper, men jeg føler det lidt som om, at dem der laver bladet ikke rigtig koncentrerer sig om det. Det giver en fornemmelse af, at de er alt for hurtige. Fordi bladet kommer 14 dage før månedsskiftet. 

Det er nok bare mig der er underlig. Og hvis bladet var virkelig godt, så ville jeg nok kaste mig over det, så snart det kom. Det gør jeg ikke... savner virkelig et godt dulleblad her i Danmark. 

13 kommentarer:

 1. Ja, så er det, jeg er nødt til at spørge:
  Hvad f... er et dulleblad - hvad går ind under den kategori?
  Men forstår godt det underlige i de udgivelsesdatoer, men jeg tror, det er generelt inden for bladverdenen - ikke at det gør det i orden:-(

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - hahaha, godt spørgsmål. For mig er det Alt for Damerne, IN, Femina, Eurowoman, Cover, Costume mv. Og ja, det er nok mere generelt, desværre. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Det er helt generelt. Jeg er jo meget til boligblade, og der kører man sensommertema mens det er midsommer, man lukker man efteråret ind i august, til oktober udkommer de store julenumre (oh but why?), og omkring vinterferien fejres der påske. Jeg bliver også irriteret, omend ikke i så høj grad som dig. Jeg lader dem bare ligge. Men fjollet er det....

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - jeg går tilbage til at læse dem på biblioteket og købe en sjælden gang... tror det er bedst for min indre sure mand ;-) hahahaha. Kh. Birgitte

   Slet
  2. Hahahahaha 'din indre sure mand'! :-D

   Slet
  3. @ks - ja, han dukker op nogle gange ;-)

   Slet
 3. Uhh - har lige nu 3 måneder abn på alt for damerne, som Nils forærede mig til min fødselsdag. Får helt stress over, at der kommer et nyt blad hver uge :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - åh, det ville jeg aldrig nå at få læst... jo, måske de uger, hvor ungerne ikke er her. På den anden side, så går dine unger jo tidligt i seng, så mon ikke du klarer det? Kh. Birgitte

   Slet
 4. Det er da egentligt også underligt, troede faktisk at det bare kom dagen før udgivelsen (men det kan være at det udgives tidligt i butikker, hvad ved jeg).
  Jeg er heller ikke god til abonnemener, syntes der er for få gode artikler ift reklamer (som jeg godt ved skal være der)
  God dag.
  hilsen Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - jeg har heller ikke haft abonnement på noget i flere år. Så synes jeg lige, det skulle have en chance her i efteråret. Kh. Birgitte

   Slet
 5. det kommer vel dels før (hvis også i butiker der) for at vi kan nå at købe alt det som skal bruges til den tid som de taler om.... eller noget. Men jeg ville nok også blive ireteret...

  SvarSlet
  Svar
  1. @Min servicehund - ja, det kommer med posten nogle dage før udgivelse, men selve udgivelsesdato er også meget før månedsskiftet (ca. 10 dage før). Kh. Birgitte

   Slet
  2. kan kun komme på tanken at det for man kan forberede sig... men mystisk er det

   Slet

Giv mig dine tanker...