søndag den 11. december 2016

Skøn fest

Jeg har kun én julefrokost i december. Det er den på mit arbejde (hvis vi altså ikke tæller en lille familie julefrokost på den ene eller anden side af jul med). Derfor glæder jeg mig altid til denne specielle fest. Jeg ser frem til den og jeg er glad for muligheden for at mødes med mine kollegaer under mere afslappede og festlige former.

Normalt er den mad vi får ikke noget at råbe hurra for, men hvad betyder det, når selskabet er godt?!! I år fik vi dog den bedste mad i flere år. En traditionel julefrokostmenu, som smagte rigtig godt. Der var jo også snaps og flere slags øl. Senere drikker vi altid drinks og/eller vin, øl og sodavand. Vi betaler selv for festen og det er egentlig helt i orden. Det overkommer de fleste, når vi nu kun har den ene store julefest på arbejdet. 

Det var en virkelig dejlig aften med masser af dans og drikkelse. Jeg elsker, at mine kollegaer gider snakke og danse og feste. Dog var det ikke mere vildt, end at jeg var hjemme kl. 23.30 og ude om lørdagen for at købe julegaver. Glæder mig allerede til arbejdsdagen i morgen, hvor vi skal snakke om fredagens fest.

Fordi jeg er et stort madøre, så har jeg stort set kun taget dette ene billede til festen i fredags.
Min undskyldning? Jeg elsker tarteletter. 16 kommentarer:

 1. Uh, det lyder som en skøn fest! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - det var det bestemt også :-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Det lyder som en fantastisk aften :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - helt sikkert i top 5 over gode julefrokoster :-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Det lyder næsten som mit liv og mine håb om julefrokost - jeg glemte dog at gå tidligt hjem 😜 Og dejligt med tarteletter - det fik vi også og tror det var dem der gav mig 4-5 timers dansegulvs-energi... 😄

  SvarSlet
  Svar
  1. @Marie - jeg gik kun én time før juleballet lukkede ;-) vi begynder allerede kl. 13 og sidste dans er kl. 24. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Det lyder som en god og hyggelig fest, lækkert med god mad.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - maden betyder bare så meget (også for hvor fuld jeg bliver, hahahaha). Kh. Birgitte

   Slet
 5. Jeg elsker også tarteletter:) Godt du havde en dejlig aften:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - det var en super aften. Jeg spiste to tarteletter ;-) kh. Birgitte

   Slet
 6. Mums - tarteletter. Så kan det næsten kun blive en god aften. Dejligt at høre det var sjovt og hyggeligt. Kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - tarteletter er vejen til en god aften ;-) hahaha. Kram B

   Slet
 7. Dejligt du havde en skøn julefrokost og du nød maden ;-) tarteletter er altså også bare godt. Elsker også selv at være sammen med kollegaerne på slap line ;-) vi betaler ikke det hele selv, men får et lille tilskud. Jeg har det personligt super fint med egenbetaling.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - jeg arbejder jo kommunalt og det er småt med pengene ;-) men jeg har det også fint med egenbetaling - og at feste med kollegaerne. Kh. Birgitte

   Slet
 8. ALLE elsker tarteletter! Også jeg!
  Skønt med en kollega-gruppe der gider danse, snakke, hygge og feste. Det er fedt!

  SvarSlet
  Svar
  1. @ks - min yngste kan ikke fordrage tarteletter, hahahaha... men ja, det er altid hyggeligt til vores julefrokoster. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...