onsdag den 21. december 2016

Den korteste dag

Vinter og mørket er over os. Selv om det i dag er den korteste dag på året og mørket derfor snart vender. Dagene bliver langsomt lysere og lyset kommer tilbage. Men indtil da, så er morgenen, eftermiddagene og aftenerne rigtig mørke og lidt triste. 

Heldigvis er det jo jul lige om lidt. Jeg synes, både november og december er gået hurtigt. Og i dag har jeg fri og vi skal have julefrokost-mad i aften, hvor mine forældre kommer til middag. Plus det allerede er tid til mit første besøg hos Blodbanken. Det er lige om lidt. Wish me luck...

11 kommentarer:

 1. *GYS* - held og lykke med det hele! Jeg vil nu nyde denne årets korteste dag; masser af stearinlys... ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - håber du kom igennem med masser af lys :-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Uh, blod har jeg det ikke godt med. Heldigvis vil de ikke have mit medicin-befængteblod så har ikke dårlig samvittighed. Jeg synes mørke er hyggeligt og har heldigvis ingen problemer med det er mørkt. Nu går det jo som du skriver den rigtige vej for dig fra i dag. Go' 'julefrokost' med dine forældre i aften:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det er det samme med mig, Mette! Mit medicinblod vil de heller ikke røre med en ildtang...

   Slet
  2. @Mette & @Skøreliv - held i uheld med det blod? Det bliver aldrig noget jeg glæder mig til, men så længe der er behov, så vil jeg gøre det. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Det er rart at vide, at det nu vender, selvom starin lys og hygge, nu ikke er så ringe. Held og lykke med tapningen.
  kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - det er hyggeligt, men det er ikke så dejligt (synes jeg), at det allerede er mørkt kl. 16. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Synes der er nogetforløsende ved at det går den anden vej fra imorgen. God tur i blodbanken og god julefrokost iaften. Kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - ja, mentalt er det så forløsende... og tak, vi havde en god aften. Kram B

   Slet
 5. De er pissesøde i Blodbanken. Og har chokolade :D God tur.

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. @A - jeg så ikke chokolade, men der var Chips. Og søde mennesker ;) kh B

   Slet

Giv mig dine tanker...