torsdag den 29. december 2016

Det lykkes (næsten)

Jeg skrev jo meget frejdigt d. 1. december, at jeg i hele denne måned ikke ville shoppe dullegrej. Medmindre jeg manglede. Altså var løbet tør for en bestemt slags produkt...

Status er, at det har været en rigtig skidt måned, at vælge sådan et projekt. Hver dag har der i min mailboks tikket mindst to mails ind med tilbud på dullegrej. Det er lidt min egen fejl, da jeg er tilmeldt en e-mail kalender fra Body Shop og derudover får mails med tilbud fra Magasin, Matas, Clinique og Vølve.

Nå... jeg har prøvet at krybe udenom og slette meget hurtigt. Det er lykkes.

Til gengæld har jeg fået et par adventsgaver, der begge har indeholdt dullegrej. Så det er ikke sådan, at jeg ikke har fået noget nyt overhoved (ingen make-up dog). Primært har jeg dog brugt 'det gamle' og hevet frem fra gemmerne. 

Jeg er langt fra i bund med de ting, der ligger herhjemme. Så selv om januar er en skrap måned at komme igennem med al udsalget, så vil jeg prøve at holde dullegrej-indkøbet på et minimum. Jeg lover, at lave en ærlig status, når januar er gået. Wish me luck...


11 kommentarer:

 1. Held og lykke, søde B. Er sikker på du klarer den. Kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - det bliver hårde odds, for den lokale Body Shop lukker i midt januar. Med gode tilbud... Kram B

   Slet
 2. Jeg kan bedst lide at have ganske få gode ting, men min 13-årige brugte 699,- af sine lommepenge på en beauty kalender fra Yves Rocher. Hun fik mange lækre ting. Skulle du ikke nå i bund inden næste jul er blandede prøver og småting et kæmpe hit til en kalender til en sød pige. Hvis man er 12 år f.eks. er det stort set ligegyldigt hvad det er, bare det er noget beauty-halløj :)
  Kh fra Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. @Livsglimt - dejligt du er tilbage :-) jeg ville gerne lave en kalender eller noget, men vi har stort set ingen piger i familien i den aldersgruppe. Så jeg bruger nogle gange de små ting til værtindegave-supplement. Kh. Birgitte

   Slet
  2. Tak :-) Jeg var medlem af en gruppe på et tidspunkt, hvor man kunne melde sig til at lave kalendere til børn, der ellers ikke ville få på grund af økonomi. Det bragte megen glæde i begge ender ... :-)

   Slet
  3. Det tror jeg gerne, jeg vil høre mere om. Kan du evt sende mig noget på mail, hvis du har overskud til det? bbr2605@gmail.com

   Slet
  4. Så den først nu. Har skrevet :-)

   Slet
 3. Jeg forsøger at krybe uden om gode garn tilbud (og hvis garn kan sidestilles med dullegrej så tæller det vidst lidt...) Manner det er svært så jeg føler med dig - virkelig. Glæder mig til status på udfordringen :) kh S

  SvarSlet
  Svar
  1. @S - helt sikkert det samme som dit garn... Håber du får nogle gode ting på tilbud. og tak for opbakning. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Uh hvor er du sej, Birgitte. Jeg hepper på dig hele vejen igennem januar også :)
  /ks

  SvarSlet
  Svar
  1. @KS - tusind tak - det bliver svært med al det udsalg... og så mangler jeg en fodcreme. Men har besluttet mig for at ønske mig den i fødselsdagsgave og indtil da bruge noget andet creme. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...