mandag den 19. december 2016

Bog nr. 28 - Slut med forbudt

Denne bog er ikke i kategorien skønlitteratur. Den er dog stadig værd at tælle med i mit regnskab over bøger i 2016.
Bogen er nemlig en fin reflekterende sag med mange gode pointer omkring overvægt og sundhed. Den handler om den måde vi italesætter sundhed på og hvordan medierne - især de sociale medier - er med til at præge den måde, vi tænker sundhed på. Den kommer langt omkring emner som sundhedsstress, dårlig samvittighed og fokus på at nyde sin mad.

Der er ingen slankekure eller madopskrifter i 'Slut med forbudt'. Til gengæld er der sider med konkrete spørgsmål, hvis svar kan gøre dig klogere på din egen opfattelse af sundhed, sund kost og vægttab. Læs eventuelt mere her.

Jeg har ikke læst bogen, fordi jeg gerne vil tabe mig, men mest fordi jeg er interesseret i den diskurs, der er omkring vægttab. Bogen er helt klart en anbefaling, hvis man vil have rokket lidt ved ens eget billede af sundhed. Og måske blive lidt klogere på emnet og påvirkningerne udefra. 

2 kommentarer:

 1. Det lyder da lidt spændende, må kigge på den i januar.
  kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - jeg håber, du synes godt om den :-) god jul. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...