torsdag den 15. december 2016

Update på min daglig te

Jeg er nu over halvvejs med min daglige te. Der har været et par dage, hvor jeg kom lidt bagud, men det er næsten indhentet igen.

Teen er forskellig fra dag til dag. Der er sort, grøn og hvid te i poserne. Jeg har indtil videre kun stødt på én genganger (i går) - måske er der flere i vente. Det gør dog ikke spor, for teen smager virkelig godt. Der er mange kombinationer, som jeg aldrig selv ville have valgt at drikke, men jeg har endnu ikke smagt en variant, som jeg ikke kunne lide.
Fordi teen er pakket enkeltvis er den nem at tage med på arbejde. Det har jeg gjort et par gange nu. Så springer jeg kaffen over efter frokost og drikker en kop te.
Lige nu overvejer jeg faktisk at købe en pakke te fra mærket til efter jul. Når jeg har ferie, er jeg nemlig mere tilbøjelig til at drikke te. 


10 kommentarer:

 1. Hvor det altså en smart julekalender 🎅 jeg elsker også te ☕️
  Hvor er den fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - den er fra Magasins netbutik :-) jeg tænker at selve kalenderen kan bruges igen til næste år. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Det er så fin en ide med en te-kalender, og jeg tror fuldt ud på, at det er sundt at drikke te hver dag. Man tvinger ligesom sig selv til at tage den med ro, når man drikker te.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Caroline - helt enig, det er umuligt at stresse, når man skal drikke te :-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Det lyder som nogle gode te-stunder! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - de er virkelig gode pauser i en travl december. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Det lyder hyggeligt, er Rabarber god, for havde engang en virkelig god i et andet mærke, mem de holdt op med at lave den.
  kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - ja, den er god. Den smager ikke overvældende af rabarber. Der er også en variant med fennikel og lakrids. Den er god! Plus juleteen, som ikke er alt for krydret. Kh. Birgitte

   Slet
 5. Har tidligere haft te fra netop det mærke, en efterårste, dén var god.
  En kop te er altid en rar ting :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - jeg tror faktisk, jeg vil købe lidt te af det mærke. De er ret gode. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...