fredag den 30. december 2016

Det mest læste indlæg i 2016

Her på bloggen laver jeg i år ikke et indlæg om 2016. Altså ingen opsummering af, hvad der er sket herinde i de sidste 12 måneder. Der er sket ret meget, men jeg har ikke energien til at sætte det hele pænt op og lave alle links. Så - hvis du åbner månedsarkivet ovre i højre side, så kan du se de forskellige indlæg for alle årene med bloggen.

Jeg vil dog gerne sige tak til alle jer, der læser med. Og tak for alle kommentarer herinde. Det er noget af det, som gør det sjovt at blogge. Dialogen, interaktionen og at lære andre at kende gennem mit lille vindue på det store Internet.

Jeg håber, at den gode stemning og dialog herinde fortsætter i 2017. Det skal jeg gøre mit bedste til. Og så kommer der her et link til det mest læste indlæg på bloggen i 2016. Et indlæg, som gør mig stolt, for det rammer lige præcis dialogen - og det lokale aspekt, som bloggen også rummer. Læs det her

10 kommentarer:

 1. Godt Nytår til dig og dine:o)

  SvarSlet
 2. Godt nytår til dig og din familie, glæder mig til at følge med hos dig i 2017.
  kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde Rikke :) kh Birgitte

   Slet
 3. Rigtig godt nytår til dig og tak for det forgangne. Glæder mig til at følge med næste år også :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde Øglemor - det skal nok blive godt. Kh Birgitte

   Slet
 4. Godt nytår, glæder mig til at føle med ind i 2017
  Kh Rikke

  SvarSlet
 5. Kære Birgitte, SÅ fik jeg adgang til både computer og internet, og vil bruge lejligheden til at også sige tak til dig for et godt 2016 og ønske dig og din blog et godt 2017! Jeg nyder at følge med her, og jeg nyder lige så meget dit engegement på min egen blog. Tak for alle dine søde kommentarer - jeg håber du kommer af sted på den rejse! Kh Malin

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Malin. Tak fordi du tog dig tid til at smide en kommentar og sådan en sød én, trods begrænset Internet. Og jeg glæder mig til at læse mere om jeres rejse. Kh Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...