fredag den 2. december 2016

Nu 8 år siden

Det her indlæg og et foto i min TimeHop App forleden har sat nogle minder i gang.

D. 1. december var det 8 år siden, jeg skiftede til mit nuværende arbejde. Der er i dag ikke mange opgaver tilbage fra dengang. Jeg er gået meget fra at være generalist til at være specialist. Heldigvis har jeg selv kunne præge mine opgaver og få dem, som jeg gerne vil lave.

Mit tidligere arbejde var - som min chef så smukt sagde det - at holde hovedet koldt og få noget fra hånden, på et kontor der til tider mindede om Fredericia banegård på en meget travl fredag. Jeg savner til tider stadig stemningen og mine tidligere kollegaer. Selvom en del af dem faktisk er pensionerede i dag. Det var noget helt specielt, den tid.

Til gengæld er jeg glad for de opgaver, jeg har i mit nuværende arbejde - og mine kollegaer. Efter 8 år er jeg nu (igen) én af dem, man kan gå til og spørge om alting (og det er sådan noget, jeg især elsker) og som gerne jonglerer flere bolde på én gang.  
Faktisk begyndte jeg ikke på mit nye arbejde d. 1. december. Der var jeg nemlig til eksamen i mit speciale på Kommunomuddannelsen. D. 2. december begyndte jeg på det nye og tre dage efter, var jeg til min første julefrokost her. Billedet er fra min sidste arbejdsdag på det gamle arbejde. Jeg kan blive helt forbløffet over, hvor 'farverig' jeg var i tøjet dengang.


12 kommentarer:

 1. Wow. 8 år! Det er sørme også en slags tid :)
  Jeg synes du ser godt ud i glade farver. Og så matcher det jo kagen. God detalje ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. @ks - tak og ja tror det med kagen og tøjet var et heldigt tilfælde. Hahaha. Kh Birgitte

   Slet
 2. Ja, du matcher virkelig kagen ❤️ - stort tillykke med jubilæet!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - tusind tak og god søndag. Kh Birgitte

   Slet
 3. Tillykke med jubilæet, Birgitte! Det er da dejligt at du føler, du i dag er det rigtige sted, selv om du savner noget med det gamle. Knus og god weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Malin - selvfølgelig er det ikke altid rosenrødt. Men i bund og grund er jeg glad for alle goderne mit job giver. Bla indflydelse på egne opgaver og selvstændig sagsbehandling. Kh Birgitte

   Slet
 4. Så dejlig glad du ser ud :) Og flot kage!! Tillykke med jubilæet!! Kh M

  SvarSlet
  Svar
  1. @Marie - jeg blev meget overrasket over de havde sørget for kage. Ellers var jeg på det tidspunkt lidt trist over at skulle stoppe. Kh Birgitte

   Slet
 5. Flot kage og synes jeg farver er altid dejlige:) Go' weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - jeg kan afsløre at jeg er knap så farverig i dag ;) men jeg tror jeg skal finde en omgang farver til mit eksisterende skab. Kh Birgitte

   Slet
 6. Herligt billede og tillykke med de 8 år. Kram D

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...