torsdag den 1. december 2016

Når man er en ægte dulle


Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker dullegrej. Cremer, make-up, shampoo - you name it. Jeg har en særlig svaghed for gode tilbud og mini prøvestørrelser. Og gode tilbud - hvor man får en ekstra ting med gratis. 

Jeg har en to kasser i mit skab, hvor jeg har "lager" med alle mulige slags ting. Primært mascara, læbestift, creme til ansigt og krop, rens til ansigtet, fodcreme og håndcreme. Når jeg så løber tør for noget, så kan jeg hente en ny af slagsen inde i skabet. 

Lige nu er problemet bare lidt, at jeg køber mere, end jeg når at bruge og der er derfor ikke så meget flow i tingene i kasserne. Jeg kan bare ikke altid stå for et super godt tilbud. Og igen, så er der ting, som der aldrig er overflod af. Og det er altid rart med et lille lager, hvis man er i bekneb for en værtindegave eller noget.
Nå, men selv om fristelsen er stor og tilbuddene er virkelig gode her op til jul, så har jeg besluttet, at jeg ikke skal købe noget dullegrej i december måned. Kun hvis jeg virkelig løber tør. Ikke som i - jeg er løbet tør for den gode shampoo. Næh, så må den mindre gode og rejsestørrelserne tømmes først.

På billederne er nogle af mine sidste nye køb. De er i den virkelig dyre ende, men det er også første gang i år, jeg har spenderet så mange penge på make-up. Jeg skal også igang med at få ryddet op og få givet de ting væk, som jeg ikke kommer til at bruge. F.eks. de der prøver på foundation, som der tit er i blade. Jeg har en ordentlig stak liggende, til trods for at jeg stort set aldrig går med foundation.

Heldigvis er det lidt ligesom at få noget nyt, når man kan finde noget rigtig lækkert i "lageret". Og så er der jo også mulighed for at ønske sig nogle ting her op til jul...

8 kommentarer:

 1. Det var ellers virkelig avanceret med navn og alting! Jeg har kun ganske lidt, men køber dyrt. Men det er fordi jeg kører med det samme look, så det er de samme farver jeg kører med. Og når de er brugt op køber jeg noget tilsvarende. Sådan én gang om året, cirka :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - det ville nok også være en god plan for mig, at gøre som dig. Desværre er jeg som et lille barn, der ser glimmer, farver mv. og bare må have lidt. Nogle gange er jeg virkelig skør. Sad med den der Chanel øjenskygge på billedet og bare kiggede på den. Det tog et par uger før jeg fik den i brug, hahahahaha.... Kh. Birgitte

   Slet
 2. Nej, nej, nej, nu har jeg kendt til dig i flere år (vist nok fra kommentarfeltet hos Beautyspace først og siden andre blogs), og det er først nu, jeg fatter, at du også har en blog 😳
  Nå, men så kan min barsel jo bl.a. gå på at læse lidt op 😄

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - hahahaha, jamen jeg har ellers link på, når jeg kommenterer på BeautySpace ;-) så velkommen til, her handler det ikke kun om make-up dog :-) men det får du hurtigt læst igennem. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Jeg ejer ikke andet makeup end mascara og to neglelak. Datteren har til gengæld alt og elsker ting som det. Hun ligner ikke sin mor men mere hendes moster på det punkt:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - jeg ligner heller ikke min mor på det område. Min mor har aldrig gået op i det, heller ikke min moster. Så jeg er alene om at elske make-up i vores familie. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Hvor sejt med navn. Jeg er en skovl til at få købt makeup og cremer, derfor jeg får goodieboxen, bruger så aldrig den samme creme.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - jeg ville nok ikke nå at få brugt den goodiebox. Synes også der er meget i som jeg ikke bruger :) kh Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...