fredag den 7. oktober 2016

Og sådan går dagene (fraklip)

Der er lidt tryk på i livet for tiden. Denne uge er nærmest gået slag i slag, selv om jeg har prøvet at få nogle pauser lagt ind. 
Jeg er trappet ud af mine urtedråber. Om de hjalp - eller om sygdom bare gik lige så stille væk - ved jeg ikke. Men jeg tror på dem.
Det er blevet tid til cykellygter igen. Jeg har faktisk også taget mine nye frakke i brug og onsdag morgen mine tynde halv-vanter.
Mandag købte jeg denne fine lyserøde rose, som er en del af Støt Brysterne kampagnen. Den har fået plads i vindueskarmen på arbejdet og dufter helt fantastisk.

I dag skal jeg til den lokale Kulturnat. Og ellers er der ikke de store planer i weekenden. Håber jeg får tid til at slappe af (igen) efter en hektisk uge.

God weekend til jer alle.

10 kommentarer:

 1. Det der solhat smager altså så dårligt, at det MÅ hjælpe. Ellers er der ingen retfærdighed til ;-) God fornøjelse med kulturnatten.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Druen - enig, den smager virkelig dårligt, men jeg har gode erfaringer med solhat. Så den virker selvfølgelig. Og tak, vi havde en rigtig hyggelig aften. Kh. Birgitte

   Slet
 2. God weekend. Jeg snupper lige en runde sygdom mere. For holdet.... kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - åh altså, stakkels dig. Håber virkelig snart du kommer igennem al det sygdom. Kram herfra

   Slet
 3. Ifølge min nabokone, skulle disse urtedråber gøre underværker. Hun tager dem altid, siger hun, når hun begynder at kunne mærke at der er noget på gang, og så forsvinder det igen. Måske har det noget at gøre med at viljen kan flytte bjerge, men det er jo også lige meget, så længe det virker :-)Nu håber jeg, at du må få lov at være rask i laaaang tid. Mon ikke den frakke, hjælper dig med det <3

  SvarSlet
  Svar
  1. @Malin - jeg har taget dem i et par år nu, netop når symptomerne kommer. Det virker for mig. De her er et andet mærke end jeg plejer og smager virkelig grimt. Og jo, frakken er bestemt et plus. Den er virkelig dejlig blød og ikke for varm. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Jeg har overvejet at købe urtedråberne, har kun hørt godt om dem. Rigtig god weekend, håber den bliver rigtig hyggelig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - jeg har gode og flere års erfaringer med dem. De virker for mig :-) og håber du også har en god weekend. Kh. Birgitte

   Slet
 5. Håber din weekend har været god og fortsat er det. Nyd søndagen!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - den har både budt på afslapning, yoga og oprydning. Håber I har haft en dejlig weekend. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...