mandag den 17. oktober 2016

Mandag morgen i efteråret

[Forsinket indlæg]

Det er mandag morgen. Egentlig ikke så koldt, men jeg har også tykke strømpebukser og lang frakke på. Dog ingen hue endnu og jeg klarer mig med kondisko. Det er lige ved at blive lyst. Ikke helt buldermørkt. Der er overraskende meget trafik på vejen. Jeg troede, der ville være mere dødt pga. efterårsferien. Jeg er gående. Fordi det ikke regner. Alligevel er der en fugtighed i luften, som gør vejens larm høj. Den konkurrerer med musikken i mine høretelefoner. Volbeat. Håber på en god dag.


8 kommentarer:

 1. Håber din dag var god.kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - den var travl, men fin :-) kh. Birgitte

   Slet
 2. En rigtig efterårsdag har det været; håber du kom godt igennem den :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - caféaftale med to veninder trak aftenen gevaldigt op ;-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Håber du havde en dejlig mandag:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - den var ok, især efter arbejdstid ;-) kh. Birgitte

   Slet
 4. Håber din mandag var god? Jeg glæder mig til at finde min hue frem, jeg elsker at have hue på :-) En gåtur til arbejde lyder godt, gør det selv en gang i mellem.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - det var en fin dag. Jeg er privilegeret så jeg kan gå på arbejde på ca. 15 min. Det gør jeg nogle gange, for lige at klare hoved på vej ud og hjem. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...