mandag den 3. oktober 2016

Hvad weekenden gik med...

Jeg er så træt af sygdom. Havde allerede torsdag aften ondt i halsen igen - og fredag både snot, ondt i kroppen og halsen. Så efter dagens opgaver fredag, så fangede sofaen mig - og efterfølgende sengen. Jeg lyver ikke, hvis jeg skriver, at jeg nok fik sovet tæt på 12 timer. Lørdag gik derfor med en stille opstart og en gåtur på Vestvolden i Rødovre i det fine vejr. 
Den nye trækæmpe blev fundet og efterfølgende blev der tid til shopping og frokost. Måske tror du det er løgn, men jeg faldt i søvn igen på sofaen efter aftensmaden (I ved, der hvor man vågner af, at man selv snorker) og så direkte i seng. Jeg har vist haft behov for at sove noget sygdom væk. Sammen med mine nyindkøbte urtedråber så håber jeg, at jeg kan få bugt med det hele inden for længe.

Søndag stod den på en masse praktiske opgaver og yoga, som jeg er blevet meget glad for. Det viser sig nemlig, at man åbenbart bare skal finde den form for yoga, der passer bedst til ens temperament - og det har jeg nu. Regnvejret er slået til her på Vestegnen og det regnede og blæste stort set hele dagen i går. Så er det vist 100% efterår.


6 kommentarer:

 1. Sikke en omgang - håber du er friskere nu. At sove er nu en gang den bedste medicin (er min erfaring). Her skinner efterårssolen varmt fra en skyfri himmel. Til gengæld var søndagsvejret vådt, koldt og blæsende.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - jeg tror også søvn er vejen frem. Plus de der urtedråber, som jeg har brugt før med god erfaring :-) i dag er det solskin og det gør det hele meget bedre allerede. kh. Birgitte

   Slet
 2. Åhh du er hårdt ramt. Håber du er igennem nu. Kram til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - tak søde du. Jeg er ikke 100%, men det kommer vel nok :-) kram

   Slet
 3. Øv da men godt du fik sovet:) Ja, regn og blæst havde vi også på Fyn i går men i dag skinner solen fra en smuk skyfri himmel. Håber du er ovenpå igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - også sol her i dag :-) så er det hele ligesom lidt lettere. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...