lørdag den 8. oktober 2016

Verdens bedste fodcreme?

Jeg er storforbruger af fodcreme. Jeg bruger en fed creme hver aften inden jeg smutter under dynen og så prøver jeg at bruge det også om morgenen efter badet. Det har været med til at holde mine fødder pæne i hele sandalsæsonen, selv om det der morgen-smøring nogle gange er lidt nedprioriteret. Især fordi man skal vente med at tage sko på, til cremen er tørret ind (måske I husker dette indlæg?!!)

Nå, men derfor har jeg lige købt en ny fodcreme. Dvs. det er den samme, som jeg købte i foråret og var ret begejstret for. Den er i den dyre ende af skalaen og derfor venter jeg, til den kommer på tilbud, før jeg slår til (og egentlig er den stadig dyr på tilbud). Men hold nu op, den er altså god. Fedter ikke og gør mine fødder bløde og har stort set ingen tørretid. Total win-win i mine øjne. Satser på bløde fødder hele efteråret!  
NB. Der er ingen spons/reklame i dette indlæg. Jeg har selv betalt cremen og har ikke nogen aftale med nogle, om at anbefale produktet.

6 kommentarer:

 1. Jeg er SÅ meget på fodcremeholdet (og tror da lige jeg skal prøve den dér!). Jeg smører om morgenen dog, lige efter badet. Alternativt bliver mine fødder i løbet af et splitsekund ganske som velcro. Vældig ubehageligt...
  God lørdag til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - velkommen tilbage :-) jeg smører fødder både aften og morgen. Især om morgenen skal jeg have én, der ikke fedter og er hurtig til at tørre. Det er Tromborgs altså god til. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Lyder som noget det ville klæde mig at bruge, men som jeg (heller) ikke får gjort;)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - hvis det er en trøst, så fik jeg det heller aldrig gjort, da ungerne var små ;-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Hvor er du sej, du får det gjort. til gengæld, smører jeg hænder hver aften.
  Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - det prøver jeg også at huske :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...