onsdag den 12. oktober 2016

Læsning - og gamle anbefalinger

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, når jeg fortæller, at jeg altid har læst meget. Jeg var sådan et barn, der gik fra det lokale bibliotek med favnen fuld af tegneserier (f.eks. Lucky Luke, Gammelpot, Valhalla med flere). 

Det fulgte mig op igennem ungdommen og i voksenlivet og jeg har pløjet mig igennem meget litteratur af forskellige genre. Både til studier og for egen fornøjelse. 
En del af min bogreol derhjemme ser sådan ud - den skifter lidt ud nogle gange og jeg har generelt ryddet meget ud i mine titler. Enkelte holder jeg dog stædigt fast i. Jeg køber dog meget sjældent bøger pga. pladsmangel, men bruger til gengæld biblioteket rigtig meget.

Forleden faldt jeg over denne liste af bøger fra bloggens yngre dage. Den kan bruges til inspiration, hvis du ikke har noget imod bøger, der har lidt år på bagen. 

15 kommentarer:

 1. Det er bare altid super-dejligt med anbefalinger og anmeldelser! Jeg suger til mig, og har faktisk sjældent læst mere end siden jeg tog toget til Blogland :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - ja anmeldelser og anbefalinger er der mange af i blogland - jeg har helt klart også fået udvidet min horisont på den baggrund. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Anbefalinger er altid godt, og gode bøger bliver aldrig, aldrig for gamle. Bare gamle :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - og når de er færdige med at være gamle, er nogle blevet til klassikere. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Jeg elsker at få boganbefalinger. Jeg levede på biblioteket som barn. I kælderen kunne man sidde uforstyrret og læse. Jeg har aldrig læst tegneserier men alle 33 eller mere bind af De tre Detektiver:) mine unger Elsker biblioteket og faktisk er det ugen lige blevet opgraderet og total renoveret:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov der skulle ha' stået lokale:) ikke ugen:)

   Slet
  2. @Mette - jeg havde alle bøger i serien 'de tre detektiver' så dem behøvede jeg ikke låne ;-) vi har også lige fået en renovering af vores lokale bibliotek. Det er blevet rigtig godt. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Skønt med en stak titler på gode bøger... Visse bøger kan jeg heller Ikke smide ud :-)
  Kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - rart at høre, at jeg ikke er den eneste ;-) kh. Birgitte

   Slet
 5. Dejligt med gode anbefalinger, nu fik jeg lyst til at genlæse Hanne-Vibeke Holst. Mon der snart dukker en ny bog op fra hende?

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - jeg er ikke så kendt omkring Hanne-Vibeke. Har kun læst to af hendes bøger, så jeg ved faktisk ikke, hvornår hun sidst kom med én? Kh. Birgitte

   Slet
 6. Hmmm ... 20% er det fint nok?
  Hvis vi nu leger at der kun er 10 bøger på dit foto, så har jeg læst 20% af dem. Og det samme kan jeg sige om din 'gamle' liste - 20%. Ikke rent sammenfald, men lidt ;o)
  Og pt. (altså fra og med i dag) er jeg i gang med en bog, som du har inspireret mig til ... i år. Tak for anbefalingerne.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - heldigvis er smag og behag jo forskellige. Jeg læser f.eks. stort set ikke krimi-genren. Men nu er jeg virkelig nysgerrig på, hvilke af bøgerne på hylden du har læst - og hvad du læser nu? Kh. Birgitte

   Slet
  2. Jeg synes 20% er flot ramt :-)

   Foto: Zen for mødre, Hvor lagde jeg babyen? og så har jeg læst halvdelen af ham løgneren fra Umbrien ... gør den måske færdig en dag ;-)
   Liste: Længsel og leverpostej og Jeg har dit nummer.
   Læser nu: you wil have to wait and see ...

   Slet
  3. @Liv - nu er jeg meget nysgerrig, så glæder mig til afsløring af bog :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...