søndag den 23. oktober 2016

Bog nr. 26

Ø. Den handler om Færøerne. Jeg har været lidt lang tid om at læse den færdig, bla. fordi den aldrig rigtig fangede mig. Den virker også nærmere en novelle end en roman. Siderne er desuden sat med meget stor type, så det føles som en lille bog (den er kun 245 sider).

Den er svær at blive klog på. Sproget er meget poetisk, men handlingen er meget forvirrende. Den springer frem og tilbage med nedslag flere perioder, som ikke henføres til den handling i tidligere kapitel. For mig hænger den ikke rigtig sammen. I min optik, så fik den ikke rigtig bundet handlingen sammen og karaktererne var meget overfladiske. Den føltes lidt som at skøjte over noget uden rigtig at dykke ned i en egentlig handling.

6 kommentarer:

 1. Hmm, ja, det lyder...forvirrende! Godt med en afbefaling, eller hvad man skal kalde den slags. Jeg går en bue udenom den, hvis jeg ser den!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - den er i min optik ikke så nem læst, så jeg kunne altså ikke lave en anbefaling :-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Det lyder ikke helt some en bog jeg vil læse. Tak for anbefaling eller oplysning:) Håber du har haft en dejlig weekend. Jeg er lige blevet færdig med en fantastisk bog, Wonder hedder den:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - ja, jeg vil helst ikke anbefale noget, som jeg egentlig ikke var begejstret for. Wonder lyder som en god bog. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Godt at vide, for så behøver den jo ikke at komme på min - kilometerlange - læse-ønskeliste :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - ja, hvis du læser lidt bredt som mig, så tror jeg ikke den her er et must-read ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...