lørdag den 29. oktober 2016

Underlige drømme

Indrømmet - jeg sover ikke så godt for tiden. Kæresten er en snorker og det er til at leve med, men samtidig har han været forkølet, så der er ekstra lyd på hele natten. Plus jeg jo selv har været syg.

Der er desuden jævnligt larm fra naboer. Når man bor i lejlighed som mig og et meget lydt sted, så er det til tider svært at ignorere støj fra andre lejligheder.

Det har resulteret i en masse dårlig søvn de sidste par uger. Der hvor man ligger lige under overfladen og vågner mange gange om natten. 

Dertil kom en masse underlige drømme. Om tog, der skal lastes med indbo og en masse komplicerede procedurer, som jeg skal stå for selv. Jeg kæmper en kamp mod tiden, som virker helt urimelig. 

Det er den samme essens hver gang. Jeg er bange for at komme for sent. Det er en ting, som jeg virkelig også hader i vågen tilstand, men som jeg ikke kan gøre noget ved, når jeg sover.

Så det passer mig egentlig meget godt med den ekstra time her i nat. Det - og et par ørepropper - håber jeg kan give lidt ro og en fredelig søvn.  

8 kommentarer:

 1. Jeg håber du fik sovet. Her ar vi oppe 5.38 som jo egentlig er 6.38:) mindstemanden vågner tidligt. Det er okay så har jeg læst:) ha'en dejlig søndag.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - øj, det var tidligt. Heldigvis er mine unger jo så store, at de sover længere end mig efterhånden - og så var de ikke hjemme denne weekend ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Jeg håber du har fået sovet lidt bedre i nat, Birgitte. Mon ørepropperne gør en forskel?
  Gad vide hvad dine tidspressede drømme betyder?! Hvis altså de betyder noget som helst ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - jeg har sovet bedre. Om ørepropperne var skyld i det ved jeg ikke. Måske de har en psykologisk effekt? Og ja, mon ikke drømmene også betyder, at jeg skal skrue lidt ned for tempoet? Kh. Birgitte

   Slet
 3. Håber du fik fuld udbytte af den ekstra time. Har også et snorketræ ved min side og nogle gange er man bare lidt mere sensitiv overfor lydene derfra :-). KRam D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - det synes jeg. Til gengæld vågnede jeg meget tidligt i morges, fordi min krop troede klokken var 6, da den kun var 5... suk. kram B

   Slet
 4. Håber at du sover lidt længere fremover.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - jeg er lidt som de små børn: alt for påvirkelig overfor ændringer i tiden ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...