onsdag den 19. oktober 2016

Det med tiden

Det er sådan en rigtig 'blogger'-sætning, den der med: "Jeg har så travlt og så når jeg ikke at skrive på bloggen..."

... Så den behøver vi ikke nævne her (og jeg har heller ikke postet noget på Instagram i snart to uger)

Det sagt (eller ikke sagt), så har jeg virkelig meget om ørene for tiden. Det er heldigvis gode ting, som gør, at jeg bare ikke er særlig meget hjemme. Jeg får heller ikke læst noget videre i min bog, hvilket ærgrer mig lidt. Men altså, det er både arbejde og sociale arrangementer, der tager noget tid -  og mange af jer er på ferie alligevel, så blog-indlæg - og tanker om gode indlæg - er der ikke mange af for tiden.

Imens må I nyde efteråret, trods regn og kulde de sidste par dage. Kunne ellers godt ønske lidt sol!

Udsigt fra min altan i søndags...


14 kommentarer:

 1. God fornøjelse med alt dine sociale aftaler. Dejligt for dig.
  Du behøver ikke 'være på' hele tiden. Dejligt at høre fra dig - men jeg føler mig ikke forladt. Men bliver du helt væk, skal jeg nok sende en efterlysning ud på dig. Vi hører fra dig, når vi hører fra dig. Nyd alt det du skal - jeg 'nyder' regn og rusk imens ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - nej, helt væk er jeg vel aldrig ;-) jeg har nydt ugen, bortset fra sygdom :-/ og i går var der sol! Kh. Birgitte

   Slet
 2. Ja, tiden er nåed mærkelig nåed, som Kaj og Andrea sang da jeg var barn. Mine bøger ligger også lidt brak for tiden. Satser på et stærkt come back på den front. Håber du snart får lidt tid i kalenderen igen - kram fra mig :-*

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - jeg er i gang med en knap så god bog, så det influerer også lidt på det. Kram

   Slet
 3. Lyder som en travl tid på den gode måde. Vi 'ses' på den anden side ;). Kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - ja, både godt og skidt (har lige ligget i sengen hele dagen i går). Kram B

   Slet
 4. Nyd dagene i den virkelige verden ;)
  hilsen Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - tak og i lige måde :-) kh. Birgitte

   Slet
 5. Bare du har travlt på den gode og hyggelige måde, så er det godt, og du kommer forhåbentligt tilbage 'om snart'. Ellers hjælper jeg Liv med en efterlysning :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - det er godt, at I holder øje med mig. Jeg er meget taknemmelig :-) kh. Birgitte

   Slet
 6. Travlt på den hyggelige måde er dejligt :-) Og sikke en skøn udsigt fra din altan!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Øglemor - ja, vi bor lige ud til et grønt område - på begge sider - elsker forstaden :-) kh. Birgitte

   Slet
 7. Her skinner solen i dag:) Vi ses på den anden side:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - det gjorde den også hos os :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...