onsdag den 26. august 2015

Selvforkælelse i lange baner

Torsdag er min lange arbejdsdag. Og sidste uge var ungerne hos deres far, så jeg benyttede torsdagen til at smutte ud til lidt selvforkælelse efter arbejde. 

Det var hos denne dejlige 'dame', som er flyttet til nye lokaler og derfor havde 20% på alle behandlinger. Jeg havde bestilt en mini-ansigtsbehandling (det jo ikke så lang tid siden jeg var der sidst, til den helt store tur) og skulle også prøve at få vokset bryn (!) inden de blev farvet.

Første gang for alting.Det gjorde faktisk ikke så ondt. Bagefter altså. Så nu overvejer jeg, om jeg skal give benene en chance - altså voks... Det bliver først efter sæsonen for bare ben er slut dog, for hårene skal jo gro ud til ca. ½ cm. Resultatet på brynene blev da også ret flot, så jeg tror det skal være noget jeg gør regelmæssigt. Så slipper jeg for at stå og tegne op hver morgen og det giver lige ansigtet det der ekstra, når de står helt skarpt.

Jeg har jo lovet mig selv, at blive bedre til selvforkælelse. Og jeg har faktisk et gavekort til noget skønhedsbehandling liggende (gave fra min fødselsdag), som jeg vil bruge her i efteråret. Begynder dog allerede på en ny omgang selvforkælelse på fredag, hvor jeg skal til frisør og klippes + have piftet mine leverpostej-farve lidt op.
NB: ingen reklame i dette indlæg, kun min egen mening og links til dejlige steder, som jeg gerne vil anbefale. 

2 kommentarer:

  1. Plukning af øjenbryn er virkelig slemt synes jeg, det gør så monster ondt. Voks af ben er vand ved siden af - altså for mig, det er sikkert totalt individuelt. Kh D

    SvarSlet
    Svar
    1. @Dorte - ja plukning er heller ikke rart. Prøv at få dem vokset, nu du allerede er erfaren i ben ;-) Kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...