søndag den 23. februar 2014

Det der Norge...

Jeg har virkelig nydt ferien. Ski, sne, sol og familieliv. Ingen stress og jag, med masser af nærvær. Nu kalder hverdagen igen med en 'killer-uge', hvor jeg har virkelig travlt. Ved det kommer til at gå ud over bloggen, så indtil da - et lille billede-spam fra ferien.
 
 

 
Skygge i sneen
 

 
Snevejr


 
Masser af sne


 
Godt føre
  
Solen glimter over sneen
 


 
 

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. @Husmoder: Det var en fantastisk dejlig ude!

   Slet
 2. Åh, hvor ser det dejligt ud. Heldige dig! Selv er vi blevet nødt til at aflyse skiweekenden i det sydlige Sverige pga. manglende sne. Suk - nu havde jeg lige glædet mig. I øvrigt forsinket tillykke med fødselsdagen. Håber, den var fantastisk!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Øglemor: Ja, det er noget øv med manglende sne og frost. Har hørt det er et problem også sydpå.
   Og tak, ja det var en dejlig dag .-)

   Slet

Giv mig dine tanker...