søndag den 4. januar 2015

Ønsker for 2015

Jeg tror ikke rigtig på nytårsforsætter. Jeg har det stramt med regler og grænser, når jeg selv skal overholde dem. Derfor har jeg 'opfundet' nytårs-ønsker. Det er ting, jeg selv gerne vil leve efter/opnå i det nye år. Som går godt og til tider mindre godt, men så er det bare i gang igen, hvis jeg skulle falde af på den. Altså ikke noget med at slå mig selv oven i hovedet, hvis det ikke lykkes...

Nogle af mine ønsker for 2015 er:

 • Fortsat afprøve nye opskrifter på lækre middagsretter og finde nye favoritter. Projektet går nu ind i dets 3. år og ungerne er stadig med på idéen.
 • Huske at nyde livet og være mere tilstede.
 • Være mere sund! Dvs. ikke så meget slik/chips/sodavand og stadig løbe et par ture.
 • Få mit 'eget' - altså et .dk domæne. Jeg er endnu ikke klar med detaljerne, men håber det bliver her i foråret, jeg får tid til at sætte det op.
 • Nyde at blive 40 år - og give den gas med fest og mere fest.

Jeg overvejer også, at poste flere indlæg med blot et billede på bloggen. Enten alene eller bare med lidt tekst. Det kunne måske hjælpe til at få skrevet flere indlæg. På den anden side, så er jeg jo ret aktiv på Instagram, så ved ikke om det giver mening, at bringe billeder begge steder. Det er stadig til overvejelse. Måske bliver det 1 billede om dagen på Instagram i stedet - bare i en periode.

Bloggen har høj prioritet hos mig og det skal den blive ved med at have i 2015. Jeg finder ro ved at skrive - ved at dele mit liv, både de små og store ting. Det betyder også, at jeg skal bruge 2015 til at udvikle den. Både med eget domæne, design og indhold. Jeg har ikke nogen forkromet plan for denne udvikling, men den kommer... det er de små skridt, der tæller her!

Jeg ønsker jer alle et godt 2015 - med jeres helt egne ønsker.

4 kommentarer:

 1. Lyder som nogle gode ønsker og glæder mig til at følge med på bloggen også fremadrettet. Jeg har også en 40-års at se frem til i år. Med en smule forsinkelse skal min nemlig fejres til maj i år. Kh D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - ja det er lidt forsinket. Min fest er før tid da den er sammen med min svigerinde og hun har i december ;) kh B

   Slet
 2. 40 (´erne) er fint, jeg taler af erfaring ;-)
  Min søn havde lavet nytårsønsker i skolen. To styk skulle der skrives ned. De er En Skylanders figur og en lillesøster. Det første har han fået opfyldt til jul, det andet er han ikke helt tilfreds med, at vi siger ikke bliver til noget ;-) Han kommenterer bare, at man jo godt må ØNSKE sig det ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - min yngste ville også i mange år gerne være storebror. Men det kommer så ikke til at ske ;-) men ja, man kan jo altid ønske... Kh. B

   Slet

Giv mig dine tanker...