torsdag den 17. oktober 2013

Hvad vil du her?

Jeg har efter ferien tænkt lidt over, hvad jeg skal med bloggen. Altså, det ville være meget godt med et klart mål, ik'?!!

Men faktisk har jeg ikke rigtig lyst til at have sådan en blog, der kun handler om mode eller mad eller børn/familie. Jeg har egentlig ikke noget imod, at det stritter lidt i alle retninger herinde. Jeg har et fint sammenspil (synes jeg selv) mellem seriøse og mindre seriøse indlæg. Bloggen handler ikke kun om shopping (selv om jeg bruger liiidt for mange penge og tid på det, hvis du spørger andre) eller mad og opskrifter. Den handler ikke altid om mit liv, men også om det, der kæmper om pladsen i mit hoved.

Til gengæld vil jeg gerne blive lidt bedre til at skrive. Jeg har tit problemer med at få rundet mine indlæg ordentligt af. Nogle gange har jeg også svært ved at formulere, hvad kernen egentlig er (ja, jeg er sådan én, der nogle gange bruger laaang tid på at komme til pointen!).

Jeg oplever også tit nogle gange præstationsangst, når jeg har læst et rigtig godt indlæg ovre hos andre bloggere. En misundelse over, at ordene (tilsyneladende) bare flyder helt naturligt og velskrevet ud af deres tastatur. Mon ikke det er en gave, som jeg bare ikke har? I hvert fald stiller jeg mig tilfreds med, at jeg får skrevet noget, jeg selv kan stå inde for. Måske er det knap så godt formuleret, andre gange er det direkte pjattet, men det er jo mig. Og ikke de andre, for de er jo ikke mig (ok, var det helt sort?!!).

Til syvende og sidst, så er det jo min blog. Og jeg behøver ikke have 'behagesyge', for jeg skriver jo primært for min egen skyld. På den anden side, så er det jo rart, at der er nogle, der læser med og som kan give mig modspil (eller klap på skulderen).

Og det er jo jer derude. Der trods alt kigger forbi og læser med. Som er søde til at smide en kommentar. Måske savner I noget? Er der noget I gerne vil vide? (det afhænger lidt af jeres svar/spørgsmål, om jeg har lyst til at svare - på den anden side, så er det jo ikke sikkert at I overhoved skriver ;-)).PS. Helt uden for kontekst, så er det i dag allerede 1 år siden, vi sluttede optagelserne til dette program. Hvor bliver tiden lige af?

8 kommentarer:

 1. jeg synes du skriver fint og hvor var det sjovt at se dig/jer danse godt gået :-) jeg kan også tænke alle de andre blogger skriver meget bedre end jeg og det gør de også, men så kan jeg jo nok noget andet end dem :-)

  SvarSlet
 2. Tak Helle :-) godt at vide, at man ikke er alene...

  SvarSlet
 3. Det er nemlig SÅ meget din blog. Og ingen andens. Og det heldige er jo, at der ikke er en facitliste. Jeg er vild med din blog, og det er skønt at få lov til at besøge dig her.

  SvarSlet
 4. Du ved jo, at jeg er med :-).... Og nyder det - mens jeg glæder mig til vi ses.

  SvarSlet
 5. Du skriver præcis som du skal i mine øjne. Jeg kan personligt bedst lige blogs der favner lidt af hvert. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det gør din blog jo også Amira ;-)

   Slet

Giv mig dine tanker...