mandag den 30. november 2015

Status på november

November er (næsten) slut og her er en mindre status, om hvordan det gik med med at spare.

Oversigten begynder med al det jeg ikke skulle købe - nemlig ting til mig selv: Clinique creme plus gratis bonusgave. Jeg købte 2 cremer og fik en bonusgave kvit og frit. Det var ikke rigtig til at stå for.

Jeg havde desuden en bonuskode til Body Shop på 100 kr., som var ved at udløbe. Derfor fik jeg indkøbt denne lækre creme. Jeg er total afhængig af den her i den kolde tid. Den er så god til tør hud. 

Desuden har jeg købt lidt neglelak i denne shop. Både til mig selv og til min mormor. Til gengæld har jeg solgt noget tøj på Trendsales og derved fået det til at løbe nogenlunde rundt med udgifterne til ovenstående.

Kalorier/kilo sparet: Jeg er ikke bleg for at indrømme, når jeg plumper i. Jeg har været på café med min yngstesøn. Jeg har spist både wienerbrød, cheesecake (i Malmø) og drukket en hulens masse café-kaffe (både i Malmø og den dag i lufthavnen). Vægten er hverken blevet værre eller bedre, men jeg har fundet en god balance lige nu. Så den skal gerne holde i december.


Timeouts: Ikke så mange som jeg havde håbet på, men jeg har også lagt min eksamensopgave bag mig og det har lettet en del. Jeg har også fundet tid til at læse bog og bage. Jeg slapper enormt af med at bage - og til dels også med at lave mad. Det samme gælder når jeg sætter mig med en bog og lader mig opsluge. Så kommer jeg helt ned i gear.

Gaver købt (ikke til mig selv):
Rigtig mange julegaver - både gaver jeg selv skal give, men også gaver, som andre skal give. Og alle adventsgaverne. Synes faktisk jeg er ret godt med. Mangler dog lige nogle fødselsdagsgaver. 


Bonus - Gaver jeg har fået:
Lækkert cremesæt og en bog fra kæresten. Nogle fine øreringe fra ungerne (adventsgave). Og en masse dejlige dage med veninder og en ansigtsbehandling.


Så alt i alt er november gået uden de store udsving. Hverken økonomisk eller på vægten. Om det er en succes eller bare et vink om, at sådan burde alle måneder være... Tja, det er nok en meget god idé med lidt forbrugsmådehold. Og det kan helt klart godt blive bedre hos mig. 

2 kommentarer:

 1. Sikke en positiv status du har på November, det er da ingen tosset udsigt at gå ind i december med :-) Skønne produkter du har købt :-) God december
  Kærlig hilsen RIkke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - tusind tak :-) ja depoterne er fyldt godt op til at modstå decembers travlhed. Kærlig hilsen Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...