onsdag den 25. november 2015

Indlæg nr. 1001 - og noget om gaver og billig neglelak

Jeg har rundet de 1.000 indlæg på bloggen. Det er lidt vildt at tænke på. 

En helt anden ting er, at det nærmer sig første søndag i advent. Jeg glæder mig til december (det er ikke altid tilfældet) og julen. Især glæder jeg mig til juleferie. Jeg har nemlig ikke haft ferie siden sommerferien og nu kan jeg godt mærke, at jeg i den grad trænger til at slappe af og lade arbejdet og hverdagen ligge lidt.

Jeg fik pakket de første adventsgaver til drengene ind i går og så venter ræset med at få købt de sidste gaver. Dem er der en del af, som skal ordnes. Især fordi vi har mange familiefødselsdage i december.

Senere i dag skal jeg forbi Maria, som har bloggen Spin the Beauty. Hun har nemlig lavet en fin lille webshop, hvor man kan købe neglelak mv. som kun har været brugt én gang - eller slet ikke. Du kan virkelig gøre en god handel. Der er neglelak helt ned til 5 kr. Og der kommer løbende flere varer på. Tag et kig forbi. Jeg overvejer, om jeg kan få købt en lille ting eller to til gaver - og så lidt til mig selv. Det ville da ikke være dårligt.


Billede lånt på shoppen - http://rijah.tictail.com/


Info: Jeg skal forbi Maria, fordi hun nærmest bor lige rundt om hjørnet fra mig. Så sparer jeg portoen. Jeg har ikke aftalt med hende, at anbefale hendes webshop. Jeg gør det kun for at tippe jer læsere om en mulig god handel.6 kommentarer:

 1. Tillykke med de 1001 indlæg. Hvor er det vildt Birgitte! Keep 'em coming! :o)

  SvarSlet
 2. Næsten som et helt eventyr - 1001 indlæg :-) Tillykke med det, glæder mig til at læse de næste 1001 indlæg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, Christina, det havde jeg ikke engang tænkt på - og tak. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Det er da helt fantastisk med så mange indlæg!! Jeg tror vist jeg selv har rundet de tredive, så der er et stykke vej endnu op til 1001.... Neglelak er det bedste! Blir dog pænt mobbet herhjemme når jeg går i krig med det; min familie synes det lugter fælt. Men smukt er det!!
  Tak for tip!!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mor-Monster - jamen 5½ år med bloggen giver omkring 180 indlæg om året - og det er vel ok... Jeg er selv ikke god til at huske neglelak, men det har nok mere at gøre med utålmodighed ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...