tirsdag den 1. december 2015

Glædelig 1. december

Ungerne har haft klippe-klister-dag i skolen og derfor tidligt fri. Jeg havde helt fri og vi mødes til frokost og hyggede os, inden ældstesøn skulle til konfirmations-forberedelse. 

Jeg fik ordnet en del af de mange fødselsdagsgaver plus en enkelt julegave. Så venter jeg på et nyt læs pakker fra nettet, som gerne skulle komme inden weekenden. Resten af gaverne er der en plan for, ikke tid, men hvad der skal købes, er næsten bestemt.

Så i år ramte jeg 1. december med en del opgaver allerede klaret. Jeg kunne dog godt have tænkt mig, at have nået lidt julebag, men det må komme næste uge. 

Til gengæld så har jeg hørt en masse julemusik de seneste par dage og det fik mig til at tænke på min lille top 4 julehit-liste fra sidste år. Den kan du se lige her - og den gælder stadig.

Glædelig 1. december.


8 kommentarer:

 1. Også rigtig glædelig december til dig, søde B. Og sikke aktiv du har været med gaver. Her et jeg slet ikke begyndt..... kh Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - jamen jeg ved heller ikke hvordan det er lykkes... eller jo, det er noget med Internettet ;-) håber du når det hele i god tid. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Dejlige julehits. Last Christmas kommer vi vist aldrig uden om - og behøver heller ikke.
  Og Band Aid's er jeg også ret glad for. Derudover Happy X-mas (war is over). Det sørme, det sandt, december. Alle Ørkenens Sønners julesange *fnis* og den hvor Jesus bliver født på 2. sal (Shu-bi-dua) og og og og og og ... hov, vidste slet ikke jeg var vild med julemusik. Ny selverkendelse. Må jeg lige tygge lidt på.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - ja men kan ende med at blive helt fan. Jeg elsker altså også Mel&Kim 'Rocking around the X-mas three' - den er så hyggelig - og sangen fra julekalenderen Tidsrejsen. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Også glædelig 1. december til dig. Hvor dejligt at starte julemåneden med at have fri :-) Hos os er der også styr på en del gaver, men det er faktisk J der har sørget for det. Jeg har bare sagt ja eller nej :-)

  Tænk at din dreng skal konfirmeres! Hvor vildt.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Finurligt - hvor dejligt, at du bare kan læne dig tilbage. Det gad jeg godt ;-) ja, han går i 8. klasse så det er faktisk et år senere end vi egentlig har her i sognet. Men han ville gerne sammen med sin klasse og i Ishøj er det i 8. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Ja, glædelig december :-) Men de der julesange ikk'?! Der er flere af dine yndlings-, der hører til blandt mine ultimative hade-hits. Ret heldigt, at vi ikke skal fejre jul sammen ;-) :-D Til gengæld er jeg ret pjattet med 'Det er jul, det er cool'med McEinar. Trøst dig med, at tidligt julebageri meget let bare kan føre til dobbelt julebageri. Sådan er det i hvert fald her i hytten, hvor Gemalen stort set har spist den første dåse pebernødder allerede ...

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - arh, mon ikke vi havde kunne finde et kompromis ;-) jeg hører dem kun i radioen og er rimelig large... der er ikke noget i vejen med en dobbelt omgang julebag. Jeg spiser det ikke alligevel - jeg bager dem bare. hahaha... kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...