mandag den 23. november 2015

Svedigt!

Reklamer/sponsoreret indlæg.

Min yngste søn på 10 år er et varmt barn. Han var som baby altid gennemsvedt, hvis jeg havde givet ham natdragt på og han lå under dynen. Som større er han i gang hele tiden (sådan virker det i hvert fald som om) og som følge deraf, meget varm. En af hans større 'udfordringer' er meget varme fødder. Her efter skift til vinterstøvler, så er hans sokker - i lighed med alle andre år - helt våde, når han kommer ind udefra.

For at undgå de mange våde sokker (og tilhørende ubehag) så har han testet et par bambussokker. Han har brugt strømperne fast i et par uger nu og har vist mig både tørre og våde strømper. Men den våde udgave, har dog ikke været så gennemvåd, som almindelige bomuldsstrømper. Jeg har vasket og tørretumblet strømperne flere gange og de passer stadig fint i størrelsen. 

Jeg har forsigtigt spurgt ham, hvad han synes efter at have brugt dem et par gange. Han er glad og siger, at strømperne er knap så våde, som når han bruger almindelige (bomulds)strømper. Og forleden bad han mig (uopfordret) om købe et par til. Det må siges, at være den bedste anbefaling.

Sokkerne kan ses her. Vi testede denne udgave (da min søn bruger str. 36 i sko, så passede disse fint).


Info: Vi har fået tilsendt et par sokker til test fra Sokkeposten.dk. Meningerne om dem er vores egne.


2 kommentarer:

  1. Fedt I Har fundet noget der virker:o) Begge mine børn er varme børn og de har aldrig rigtigt brugt hverken undertøj eller andet ekstra tøj. Vinterstøvler bruger de kun hvis det er rigtig vinter, hvilket ikke er så ofte her i dk:o)

    SvarSlet
    Svar
    1. @Mette - hvis de ikke bruger vinterstøvler, hvad bruger de så? Havde overvejet det til min yngste, men gummisko bliver tit gennemvåde af regn/slud... Kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...