lørdag den 14. november 2015

Er det allerede jul?

Jeg tændte for tv'et sidste weekend og blev noget forbavset over alle de julereklamer, der kom frem. Så åbnede jeg reklamebunken og blev ligeledes forundret. En tur i det lokale center i går var også en lang jule-påmindelse.

Jeg kan godt lide jul, men ikke i begyndelsen af november. Jeg har købt nogle enkelte adventsgaver til ungerne, men ikke engang begyndt at se på, hvor mange gaver jeg skal købe inden jul.

Jeg ved ikke, hvorfor at jeg i år synes, det er meget anmassende og alt, alt for tidligt. Måske pga. det milde/varme vejr? (Jeg cyklede trods alt i strømpebukser i forgårs og vi har endnu ikke skiftet til vinterdæk på bilen).


Mørket er kommet for at blive...11 kommentarer:

 1. Halløj!! Jeg må altså erkende at jeg er kommet lidt i julehumør. Bare en lille smule 🌲... Og jeg har tænkt mig at nyde det, for jeg ved, at det ikke holder ved når det for alvor går amok i december. Ho-ho-ho.....
  Kærligst, mor-monsteret 😘

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mor-monster - jamen jeg har også hørt julemusik i radioen i går! ;) jeg er ikke anti-jul, synes bare det er meget tidligt. Håber vi holder gejsten til d 24/12. Kh Birgitte

   Slet
 2. Ahem ... os tåber uden reklame-tv og med nej-tak-til-reklamer-skilt på postkassen, opdager det kun når vi bevæger os ud i den (u)virkelige verden. Er endnu ikke stødt på julemusik ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - vi hører radio Soft i bilen til tider og de er nu skiftet til 'jule-Soft' :-) nej-tak til reklamer er vi desværre ikke helt enige om herhjemme. Jeg meldte dem også gerne fra. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Jeg er helt med Liv her ;-) Savner IKKE reklamer og reklametv. Har dog tænkt vi måske skulle fremskaffe et legetøjskatalog for nostalgiens skyld. Selvom yngste bare hygger med at putte på ønskesedlen på hjemmesiden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Livsglimt - har I kun tv-pakke uden reklamer eller slet ikke TV (jeg er bare nysgerrig, kommer ikke til at ske her pga. andre i hjemmets holdning) ;-) kh. Birgitte

   Slet
  2. Vi har kun DRs kanaler. Vi (min mand) har et stort lækkert tv men det bliver stort set ikke brugt til andet end film og Disneysjov. Alle i familien har egne bærbare - og pigerne har også I pads - så det er ikke fordi vi aldrig kigger på en skærm ;-) men vi har aldrig et tv til at køre.

   Slet
  3. Og vi har også tv. Ingen tv-pakke. Kun stue-antenne, som vi kan se licens-kanalerne på. Jo jo. De findes endnu de der gammeldags stue-antenner. Vores ligger på loftet ;o)

   Slet
  4. @Livsglimt og @Liv - jeg beundrer det sker, men herhjemme er jeg i undertal mht. at sløjfe tv-pakker. Kh. Birgitte

   Slet
 4. For mig er det virkelig underligt, at det er 13 grader og lige om lidt december. Det hænger ikke for godt sammen, men nyder nu altså at det ikke er hundekoldt. Hvad angår julen, ved jeg ikke lige hvad jeg tænker, men i lørdags så jeg en julefilm med en syg tøsepige hen over maven :-) det var altså lidt hyggeligt :-D kærlig hilsen Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - jeg er ikke anti-jule, men det var lidt tidligt synes jeg. Nu har jeg så småt 'vænnet' mig til det - og har endda hørt julesang (frivilligt) i dag. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...