lørdag den 7. november 2015

Solarie-tanker

Forrige uge gik jeg forbi et solcenter. På en af de dage, hvor vejret var gråt og luften fyldt med fin-regn. 

Jeg kom til at tænke på, at jeg ikke havde været i et solarie i rigtig mange år. Før der kom kampagner med hvor farligt det er, var jeg allerede holdt op. Jeg har aldrig dyrket solarie meget, men mere taget nogle gange om efteråret/vinter eller op til sol-ferier. 

Men på sådan en grå eftermiddag, med kulde og rusk, så kom jeg til at savne den varme, som kommer helt ind i knoglerne, når man bliver gennemvarmet af solariet. 

Jeg gik ikke derind, selv om jeg var fristet. Bare en enkel gang med varme. Huskede dog også de mange gange, hvor det var ubehagelig varmt. Og de gange, hvor min hud blev rød af for meget sol. 

Så jeg kommer nok ikke til at gå i solarie fremover. Det er lagt på hylden. Men derfor kan jeg godt savne det. Bare lidt. På de grå, regnfulde og kolde dage.


4 kommentarer:

 1. Åh, det er ligesom tanken om en smøg, når man får en øl - har kun smårøget på gymnasie i festlige anledninger, og rør det ikke nu. Det er dumt, dyrt og ufornuftigt. Men nøj, kan godt få lyst.

  - ANne

  SvarSlet
  Svar
  1. @Anne - jeg har det præcis sådan med smøgere også ;-) Kh. Birgitte

   Slet
 2. Ja! Altså hvis solariet lige havde været i brug af en anden - ellers var det mege koldt at vente på det hele varmede op. Nå - dit ondlæg sendte mig lige tilbage til dengang før kampagnerne, hvor mit forbrug nok har været lig med dit ;o)
  Nu står den på et varmt varmt bad - efterfulgt af dyne i sofa, på de grå og kolde dage. Altså når jeg husker det.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - åh ja, varmt bad. Kunne være jeg snart skulle sætte tid af til karbad :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...