fredag den 27. november 2015

Det er alligevel lidt vildt...

Det er ikke blevet 1. december endnu, men jeg har allerede fået købt et par julegaver! Wow, det er nok første gang i rigtig mange år, at jeg kan prale af det.

Det er egentlig ikke så ringe, for så bliver december (forhåbentlig) ikke så stresset på gavefronten. Jeg er faktisk en smule stolt af mig selv. Og jeg skriver det altså ikke for at give jer andre dårlig samvittighed. Er sikker på, at I nok skal nå i mål med alle julegaver inden d. 24/12.

Til gengæld må vi nok ud i noget feberredning eller improvisation med adventskrans. Altså jeg har ikke engang fået købt 4 ens lys til på søndag. Måske det kan nås i morgen?

Rigtig god weekend...

6 kommentarer:

 1. Det lyder rigtig godt at du har styr på nogle af gaverne! Jeg selv er helt bagud med alt. Plejer at ha' en adventskalender til både poder og mand, og med lidt held når jeg podernes men helt klart ikke mandens... Adventskransen er pt. ikke-eksisterende.... Mon det blir jul i år?....
  God weekend fra mig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mor-monster - selvfølgelig bliver det jul :) og vi kan alle lære at skrue lidt ned for ambitionerne ;) nu første søndag i advent og vores krans bliver min trofaste Georg Jensen stage. Igen i år ;) sådan er det jo. Kh Birgitte

   Slet
 2. Rent mirakuløst er jeg faktisk også allerede godt i gang med julegaver. Dejligt at tænke på. Mht. til adventskrans, så købte jeg for nogle år siden en som vi bruger år efter år, og som ikke behøver pyntes (for det når jeg aldrig ;-) ), og med en kasse hvide stearinlys, som vi har købt for laaaang tid siden, ja så plejer vi at kunne klare det hurtig. Så er der bare nissegaver at tænke på, her i huset kommer nissen adventssøndagene i stedet for hver dag, selv om den mindste (især) plejer at prøve at lokke nissen frem andre dage, ved at lave gaver til nissen og stille dem frem, og nogen gange lykkes det da også ;-) Så kan de være der falder lidt småkager eller andet af fra nissen.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - se mit ovenstående svar om adventskransen. Det er helt low key i år (igen). Vi har heller ikke kalenderlys. Men det har ungerne i klassen så det går nok. Kh Birgitte

   Slet
 3. Hvor cool er du lige Birgitte. Julegaver inden 1. dec. Godt gået. Håber du finder noget adventskrans noget til i morgen ;-) Jeg satser også på at finde ditto inden i morgen. Men duer nok ikke, hvis jeg fortsætter med at sidde i sofaen iført py. Også pokkers at man ikke kan købe online fra lørdag til søndag ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - online er netop hvad har hjulpet mig med at købe gaverne. Og så hjalp fredagens rabatter lidt på at komme i gang. Kh Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...