lørdag den 28. november 2015

Julekort i 2015

Er der stadig nogle, der sender julekort i 2015? Altså dem, der er skrevet i hånden, puttet i en kuvert og sendt med posten til en (glad) modtager.

Sidste år sendte jeg en del julekort. Det har jeg tænkt mig at gøre igen i år. Derfor har jeg forleden bestilt nogle print af diverse billeder fra året der gik. Jeg synes, det er hyggeligt lige at smide et billede med i kuverten. Især til dem, som vi ikke ser særlig tit (dem i udlandet bla.).

Det er lidt en udskrivning med porto, kort og billeder, men personligt synes jeg, det er ret så hyggeligt, at få fysiske julekort.

Billede fra skiferie i Norge tidligere på året

17 kommentarer:

 1. Jeg gøre også. Vist den eneste sådan rigtige familietradition jeg stædigt holder fast i. Må dog erkende at modtagerskaren bliver mindre og mindre - blandt andet også pga. omkostningerne :-(

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - ja det vildt så dyrt porto er. Vi deler nogle af dem ud til dem i familien som bor tæt på os. Kh Birgitte

   Slet
 2. Det holder jeg troligt ved - selv om det nok bliver med B-porto fra næste år. Med mindre vi er i Tyskland lige inden jul - der koster det nemlig ingenting at sende til Danmark:-) :-)
  Jeg elsker også at få, men det er nu begrænset, hvor mange der sender i vores omgangskreds - desværre!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - åh B porto. Den hopper jeg også på i år. Havde jeg slet ikke tænkt på. Tak :) kh Birgitte

   Slet
 3. Når jeg blir pensionist, så springer jeg helt klart på vognen igen!... ELSKER julekort, men har intet fået skrevet de sidste par år...

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mor-monster - jamen det bliver også en hyggelig pensionist tilværelse ;) min veninde har det på samme måde. Hun sender sine julehilsner på SMS. Kh Birgitte

   Slet
 4. Jeg gør ikke og får heller ikke rigtig nogen, men sådan en hilsen med billeder puttet i ville jeg blive rigtig glad for :-) Godt initiativ!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Livsglimt - ja synes det er hyggeligt at give et billede. Så kan modtager selv bestemme om de vil sætte det i ramme. Kh Birgitte

   Slet
 5. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 6. Jeg er ikke så go til det. Var meget bedre da jeg boede i London:) dengang var portoen altså billigere. Jeg giver min nærmeste familie julekort men sender dem ikke. Fed ide med billede i:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - min svigerinde får altid trykt julekort med billede på, men jeg synes det giver mere mening for modtageren at de har billedet separat. Og ikke alle modtagere får det samme billede :-) kh. Birgitte

   Slet
 7. Jeg elsker at få og sende kort (sender endda af og til gammeldags postkort, når jeg er på ferie), og julekort prøver jeg at sende til et par udvalgte personer, som jeg ved har samme tendenser. Det er en fin idé at smide et billede med (man kan også få nogle rammer, man kan sætte et billede eller et lille korsstingsbroderi i, hvis man går helt bedstemor), men en ting er strengt forbudt i min verden: det er sådan nogle julebreve som rundsendes, evt på mail, til alle med en opremsning af familiemedlemmernes diverse præstationer "lillemanden smed bleen i løbet af året, mor fik nyt job og far gennemførte en ironman". De ryger ulæste i min skraldespand ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Betteskov - åh du er hård ;-) jeg er heller ikke begejstret for de der opremsninger, men tænker, at hvis det er hvad man orker, så ok... Jeg skriver alle mine kort i hånden og så kan billedet lige være med i kuverten uden at porto-prisen stiger. Kh. Birgitte

   Slet
 8. @Birgitte Du er et større menneske end jeg ;-) Kan simpelthen ikke komme over min aversion for rundsendte julebreve! Hvis jeg får et brev bliver jeg godt nok glad, hvis det er skrevet i hånden :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Betteskov - jeg er til gengæld ikke glad for kort med print i, så hellere håndskrevne med eventuelle stavefejl ;-) kh. Birgitte

   Slet
 9. Er helt enig, julekort er virkelig en hyggelig tradition, som jeg også værner om, og glæder mig til. Synes det er rart både at skrive og modtage julekortene. Super god idé at sende et billede med. Kærlig hilsen RIkke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - jeg hygger mig på sin vis også med at skrive en lille hilsen. Især forbi jeg ved at modtagerne bliver glade for dem. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...