fredag den 6. november 2015

Glæden ved at blive husket

I går skrev min veninde til mig, om jeg ville med til foredrag i næste måned. Og i morges stak min kollega hovedet ind og spurgte, om jeg ikke gik med til fredagsbar (J-dag) i eftermiddag sammen med hende.

Jeg har sagt ja til begge dele. Det der gjorde mig rigtig glad, var at andre tænkte på mig - og inviterede mig indenfor. Det får mig til at føle 'set'. 'Husket' om man vil. 

Sociale relationer betyder meget for mig, trods jeg er lettere introvert. Der er heller ikke nogen tvivl om, at J-dagen for mig IKKE ender med en tur i byen, men snarere med en tur på sofaen med tv og tæppe. 

God weekend til jer alle!8 kommentarer:

 1. Ja, det varmer når man bliver husket:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - ja mere end man tror. Vi skal være bedre til at huske hinanden, synes jeg. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Det er en dejlig fornemmelse, når man bliver husket. Rigtig god aften. KH Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - bestemt, det behøver ikke være noget stort, bare en lille anerkendelse. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Ja, det er utrolig dejligt. Hvilket selvfølgelig gerne må minde en om, at andre har det på samme måde. Det behøves ikke at være noget vildt. Det er netop som du skriver, selve det at blive husket og set som er så rart! Ha en god dag Birgitte
  Kh Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. @Lisbeth - ja, jeg skal huske at 'give tilbage' :-) det er rart for alle - og giver også en dejlig fornemmelse i maven at se andre blive glade. God dag til dig også. Kh. Birgitte

   Slet
 4. At blive husket og anerkendt er den bedste følelse - og at kunne gøre noget for andre. Nåja, og at kramme sine børn og ... og ... og ... men altså det du beskriver. Ja. Det føles bare så godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - det føles super godt :-) lad os gøre det noget mere! Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...