søndag den 22. november 2015

Grydemad

I denne uge har vi fået en del gryde-mad. Altså den slags mad der kan laves i én og samme gryde.

Lørdag stod den på paella. Jeg har en meget nem opskrift og laver det hele i min sautépande. 


Søndag stod den på blomkåls-suppe (madplanen blev ændret i sidste øjeblik) og der kom alt også i én gryde og til sidst blendet. Jeg fik ikke taget noget billede...

Tirsdag lavede jeg 'Alt i én gryde' med kylling og pasta og det smagte faktisk udmærket. Jeg tror dog at næste gang skal der skrues lidt op for krydderierne, for selv om retten havde fået ekstra drys, så synes jeg personligt, den manglede lige det der finish. 


Til gengæld skal vi have lidt flere af sådanne retter. Det er godt i de travle hverdage kan jeg mærke. 


6 kommentarer:

 1. Kære Birgitte!

  Du kunne vel ikke lokkes til at poste din nemme paellaopskrift?

  VH Anne W.
  (Tak for hyggelig og nede-på-jorden blog!)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Anne W. - tusind tak for dine fine ord om bloggen. Jeg vil gerne dele opskriften, men der går lige et par dage :-) så skal jeg nok få skrevet den ned herinde og postet i separat indlæg. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Se Birgitte, jeg stod af ved ordet 'sautépande'. Har ingen anelse om hvad, hvordan og hvorfor :o) hahahaha. Men lækkert ser det ud! Glæder mig til opskriften, som muligvis også kan tilberedes uden 'sautépande'?!
  Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh Liv - det er jeg ked af ;-) en sautépande er en pande med høj kant. Lidt en sammenblanding mellem en wok og en stegepande. I virkeligheden er det nok bare fancy navn for stegepande med høj kant... Nå, men paella'en kan også laves i en wok eller en gryde. Og måske også laves af dig? Kh. Birgitte

   Slet
 3. Mhmm den paella ser skøn ud - jeg vil glæde mig til opskriften-:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - den kommer senere i dag :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...