søndag den 8. november 2015

Ventetid

Jeg går og venter på en bog. 

Jeg har bestilt den på biblioteket, men fordi den er relativ ny og på engelsk, så ved jeg ikke, hvor lang tid der går, før jeg får den. I mellemtiden er jeg jo færdig med eksamen og skal have noget at læse i. Ellers kan jeg blive helt... fortabt, på en måde. 

Så har denne uge hurtigt læst en roman på 400 sider, men i den lette genre. Nu mangler jeg noget igen. Og jeg ved bare, at hvis jeg går i gang med en kompliceret eller mangesidet bog, så kommer der besked om, at ventetiden er ovre. 

Så indtil jeg ved noget nærmere, så skal jeg fylde tiden ud med et par andre bøger... Spørgsmålet er bare hvilke? Tror tiden er inde til en tur på biblioteket (igen). 

9 kommentarer:

 1. Vil du arve min The Girl on the Train? Kan sende den i morgen, hvis du svarer, inden jeg tager på arbejde kl 8 :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - det vil jeg meget gerne :) tak. Kan du sende mig en mail på bbr2605@gmail.com så sender jeg min adresse. Kh Birgitte

   Slet
  2. @Liv - ja, jeg praktiserer selv at sende bøger videre :-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Tillykke med eksamen er overstået :-) kogebøger er godt mens man venter på en bib bog. Har selv lige læst Huset ved havet af Nancy Thayer, den var også ganske ok. KH Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - kogebøger, åh ja, de er gode :-) Jeg så godt din anmeldelse og den kunne være ok til at fylde tiden ud ;-) men nu er Fruen lige kommet til min redning (se ovenfor kommentar). Og jeg har faktisk også lige bestilt en ny bog på biblioteket i går (kunne ikke lade være). Kh. Birgitte

   Slet
 3. Jeg har lige færdiggjort 'Ser du månen, Daniel'. En virkelig stærk læseoplevelse. Den kunne du endda med fordel eje - og dermed læse lige når du lyster. Og er i venteposition på biblioteket.

  www.vivaestbella.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. @Cille - jeg skriver den på min huskeliste ;-) tak. kh. Birgitte

   Slet
  2. Åh har lige kigget... den er jeg ikke sikker på, jeg skal læse. Jeg har det ikke så godt med den slags bøger (er for sensitiv). Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...