fredag den 12. september 2014

Stop for indkøb af dullegrej - og om at være en last-mover

Jeg har besluttet mig. Og tør godt fortælle det her på bloggen. Jeg har lovet mig selv, IKKE at købe noget dullegrej i hele september måned!

Altså et shoppe-stop ligesom i foråret, bare at det denne gang ikke er tøj, der står for skud, men creme, shampoo, hårvoks, make-up og (suk) neglelak.

Det er nemlig svært for mig at gå i Matas/Body Shop/Magasin osv., uden at købe bare en lille ting med hjem. Eller hvis jeg ser et rigtig godt tilbud - så har jeg rigtig lidt modstandskraft. Nettet er også en stor fare. Med 24-timers tilbud og spar-spar-spar mails hver dag. 

Jeg har meget dullegrej derhjemme. Det indrømmer jeg gerne. Jeg mangler ikke en ny neglelak eller lip-gloss (nogle vil nok sige, at det kan man aldrig få for meget af) og jeg har flere flasker parfume på lager. Derfor er det på tide, at få tømt lidt ud i lageret og bruge alle de ting, som jeg allerede har (selv om mit nye hår nærmest skriver på en anden type styling produkter end dem, jeg allerede har. Men nej, må klare mig med det jeg har - og et lidt utæmmet hår)

At skulle tage en ny creme på hylden, slår dog ikke glæden ved at købe en ny. Det ved jeg godt. Derfor er det dejligt, at jeg lige på den sidste fredag i august fik en lille make-over i Body Shop (helt gratis).  Ekspedienten fik dog solgt mig noget af al det, der kom i hovedet. En lækker BB-creme, som er min første af slagsen! Samt en concealer/primer.

Ja, jeg er virkelig total 'last-mover' på det område. Jeg har nemlig noget der nærmer sig fobi overfor foundation og lign. Det stammer tilbage fra en tid, hvor jeg var i 20'erne og brugte en del af det (i dag tænker jeg, at det var tosset - det er den alder, man har pænest hud). Og jeg blev virkelig træt af det. Og ked af, at min hud var dækket hele tiden. Så efter børn har jeg stort set ikke brugt andet end creme. Eventuelt en mineral pudder eller Vitazing fra Origins (ekstrem lille dække), hvis festen var virkelig speciel. 

Men jeg kunne jo godt se, at min hud kom til at se pæn ud med det der BB-creme. Og det var let at bruge. Ingen svamp eller kanter på halsen. Så jeg købte den (det var jo ikke september endnu) og jeg er blevet ret så glad for den og concealer/primeren. Bruger det ikke hver dag, men har brugt den flere gange på hverdage, hvor jeg 'bare' skulle på arbejde.

Så håber begejstringen for det nye holder mig gående resten af måneden, så jeg kan holde løftet om shoppe-stop. Jeg har i dag kigget i 'beauty-lageret' og i virkeligheden burde jeg nok satse på 2 måneders stop. Men tror lige jeg ser på det igen om 14-dage!   

4 kommentarer:

 1. Jeg tror på dig! Hang in there ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rijah - det tror jeg efterhånden også! Overlevede et besøg i Magasin på Kongens Nytorv (wow).

   Slet
 2. Hvor er det sejt gjort! Jeg har også RIGELIGT selvom jeg faktisk sjældent køber nyt, medmindre jeg konkret står og mangler det.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Enforskeltilverden - det er der jeg også helst skal hen. Kun købe når jeg løber tør for noget...

   Slet

Giv mig dine tanker...