mandag den 1. juni 2015

Velkommen juni!

Det er svært at fatte, at det er sommer, når jeg ikke én eneste gang, har gået i sandaler. Det er jo hunde-koldt. Og det blæser og regner. Måske er det derfor, at det hver aften overrasker mig, at det er så længe lyst. Jamen, jeg tænker slet ikke, at om lidt over en måned, så skal jeg holde sommerferie. Og som min store søn sagde i går, så vil badevandet (havet) slet ikke nå at blive varmt til ferien. Fordi det lige nu stadig er så koldt i vejret. Det smitter af alle steder, det kolde vejr. Som Rikke skriver her i kommentaren, er det stadig 'vinter-mad' der kommer på madplanen. Savner sol, sommer, varme og grill-mad!
Æbletræet blomstrer dog. Trods kulde og regn. Maj - jamen sidste år var maj bare varm og solrig. Eller måske husker jeg også lidt galt? Denne maj er jo gået med en masse sociale arrangementer. En tur til Oslo, en rejse til Venedig (som jeg stadig skylder et indlæg om), Pinse og et udsalg. Og alle de dejlige helligdage, som har gjort, at har har været flere uger med mindre arbejdsdage.At jeg så har måtte arbejde lidt hjemme, har ikke betydet det store. Alene følelsen af, at kunne sove længe - vækkeuret der ikke ringer - og lange morgener med kaffe og en bog. Det er simpelthen så dejligt.

Juni - jeg ved, at juni vil gå lyn-hurtigt. Alene nedtælling til ungernes sommerferie kaster en del aktivitet af sig. Til Sankt Hans bliver min ældste søn 14 år og vi skal fejre hans fødselsdag. Der er også booket godt op i kalenderen med veninde-aftaler og middags-aftale med venner. Der er altid pres på, for liiige at ses inden vi alle forsvinder i sommerferien. Samtidig har jeg en del kursus-dage og nogle workshops, som alle også skal overstås inden ferien. 

Håbet er at juni vil give tid til at nyde, gerne sol og varme, men ellers bare tid til de lange sommeraftener med mad på grill og et glas asti på altanen. Det er vel ikke så meget at forlange...


     

4 kommentarer:

 1. Det vil være skønt med godt vejr snart. Har dog gået med sandaler den sidste måned ☺. Lyder som en travl juni, lidt ligesom min

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - din juni lyder meget pakket ;) men også god! Håber snart på sandal vejr men altså i dag regner og blæser det. Kh B

   Slet
 2. Du har ret, juni flyver altid der ud af, med en masse der lige skal nås inden ferien starter. Asti, varme og sanddaler tilslutter jeg mig. TAK fordi du linker til min blog :-) Kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - sandaler er på i dag jubiii... og velbekomme for link - god blogkarma skal spredes! Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...