torsdag den 18. juni 2015

Onsdag med fart på

I går, onsdag, var en produktiv dag. Effektiv om man vil. 

Jeg fik en del fra hånden på arbejdet. Sent fri og hentet unger efterfulgt af vaskedag. Bagefter tiltrængt oprydning i ungernes bunker af bolde, sværd og skydere. Fik sorteret og pakket det ned, som skal videre til andre børn. Fik bagt boller og ryddet op i den der kæmpe bunke "det tager jeg lige stilling til senere" papirer, som fyldte hele skålen på spisebordet (og lidt ud over den)Det var en ret så effektiv dag og jeg tilskriver lidt af min energi til de Gerimax piller, som jeg tester for tiden (mere om dem i et andet indlæg). Det var i hvert fald ikke vejret, der gav god energi. Regn og rusk og gråvejr. Øv. Kom nu sommer!
I dag er almindelig lang torsdag arbejdsdag. Og efter fyraften har jeg 1½ times "fritid", inden jeg skal møde ved et valgsted kl. 19.30. Når valget afsluttes kl. 20, så skal vi i gang med at tælle stemmesedler. Så ved ikke lige hvornår denne dag slutter. 

Håber I får en dejlig valgdag. Husk at bruge din demokratiske ret til at sætte et kryds! 4 kommentarer:

 1. Rigtig god dag både på job og til optælling. Kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - tusind tak og god valgaften til dig og dine :-) kram B

   Slet
 2. Puha de lange tælle aftner har jeg taget min tørn af. Heldigvis har der de sidste gange været nok, der ville frivillig - heldigvis. Jeg synes, det er hyggeligt, men min ryg synes ikke, det er så fedt at stå bøjet over et bord i så mange timer.
  Men rigtig god fornøjelse:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - tak, og ja, glæder mig heller ikke til de dårlige arbejdsbetingelser... men det plejer at være hyggeligt nok. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...