tirsdag den 2. juni 2015

Ohh, the joy of children...

Jeg har tidligere på året købt en (halvdyr) Konjac svamp til at vaske ansigtet i hver morgen. Efter sigende skulle den være genial til at slibe huden let og skånsomt. Jeg faldt for denne her anbefaling. Og endte op med at købe den blide, hvide udgave. 
Den er virkelig lækker at bruge. Både sammen med sæbe eller alene. Bruger den mest om morgenen, men hvis jeg skal rense ekstra, så bruger jeg den også om aftenen. So far, so good...

Det der videre skete: 

Jeg går som regel i bad om morgenen og selv om svampen helst ikke skal opbevares i badet, så gør jeg det alligevel. Dvs. jeg har den liggende inde i badet (vi har siddebadekar) i stativet, hvor vi også opbevarer shampoo, sæbe mv. Så hver morgen er den tørret og klar til brug. Men så en aften, da jeg rydder op på badeværelset efter sønnerne har været i bad, opdager jeg at den er virkelig våd. Ikke kun blevet sprøjtet på under et bad, men helt gennemblødt og ikke vredet bagefter.  

Jeg får fat i min yngste søn og spørger ham, om han ved, hvorfor min svamp er helt våd. Ja, det ved han da godt, for den har han brugt til at vaske sig med... Altså, kun i dag, spørger jeg så. Nej nej, den har han brugt flere gange i denne uge. Og ugerne før det. I ansigtet kun, spørger jeg (naivt). Nej da, på hele kroppen! (den lader vi lige stå et øjeblik!).

Aftalen blev efterfølgende, at min svamp på min hylde, måtte man ikke bruge/pille ved. Og den svamp, der allerede var i brug kunne han bare beholde helt selv.10 kommentarer:

 1. Åh, det er en klassiker! Wellnes og børn er en svær kombination :)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Anne Sofie - rigtig svær kombi ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Uhh så er det man håber han ikke har været for grundig med at vaske sig bag i ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Ducky - det spurgte jeg med vilje IKKE om ;-) hehe... men tror det nu ikke. Han er 10 år og det med svampe bagi er ikke så aktuelt. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Ha, ha - så er det man med glæde afstår fra brugen af dyre svamp :-).

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - helt af sig selv ;-) har købt en ny - kun til mig! Kh. Birgitte

   Slet
 4. Ej for pokker. Mega øv!!! Og lad endelig være med at tænke over præcis hvor længe det har stået på :-)... Men tak for tip. Må straks anskaffe sådan en svamp. Er den dyr?

  SvarSlet
  Svar
  1. @Cille - tror mere han også havde brugt den til at 'vaske' siderne af badekaret, men han sad der... Nå men jeg har købt den i Matas og mener den koster lige omkring 70 kr., men er nogle gange på tilbud. Der findes flere forskellige slags på Matas hjemmeside. Kh. Birgitte

   Slet
 5. sidder og klukker lidt, for det er da bare typisk :-D han havde garanteret de mest uforstående øjne over, at det i det hele taget kunne være et problem for dig. Kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - han var lidt sådan 'jamen betyder det noget', haha... skældte dog ikke ud, men vi fik en lille snak om at spørge om lån først ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...