søndag den 1. juni 2014

Fridage

Jeg har holdt fri og ikke åbnet en computer før her til eftermiddag, hvor jeg har skulle arbejde lidt. Lyder det ikke dejligt?!!

Det har været nogle hyggelige fridage, med sol og lidt varme. Kan mærke, at det er lige her, hvor det er lidt for varmt til lange bukser, men også lidt for koldt til shorts. Så jeg får af en eller anden grund altid valgt det forkerte. Altså de lange bukser, når det så bliver drøn-varmt. Synes ikke det er den nemmeste årstid, denne her. Forleden havde jeg vovet mig ud i sandaler, men først ved 15-tiden blev det faktisk rigtig varmt og sandalvejr. Det er bare typisk mig.

Jeg har brugt fridagene på veninde-fødselsdag, begravelse og barnedåb. Så man kan sige, at jeg har været hele raden rundt på få dage. I morgen er det hverdag og jeg skal på arbejde. Jeg glæder mig - jeg holder trods alt meget af hverdagen... Og det er muligt, at i morgen bliver en rigtig mandag og jeg fortryder mine ord.

God søndag derude!

4 kommentarer:

 1. Jeg håber, du får en rigtig dejlig uge - med eller uden lange bukser ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Drengemor - i dag blev det de korte bukser. Og det var et godt valg ;) god uge til dig og dine. Kh Birgitte

   Slet
 2. God uge til dig - håber ikke mandag var 'mandag'? Og har du også kort uge nu?

  SvarSlet
  Svar
  1. @Cille - mandag var kursus. Med slik og kage. Win :) og ja, kontoret er lukket torsdag og fredag men slipper nok ikke for hjemmearbejde. Kh B

   Slet

Giv mig dine tanker...